Scudo Sports

Trek 9.9 ssl 2008-2009 tavsiye edermisiniz

Fark11

Üye
Tepki
32
İsim
Faruk
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Hollandadan bisiklet alacağım. 2008-2009 model trek 9.9 ssl temiz, yeni gibi. Tavsiye edermisiniz. Tr fiyatı ne eder.
(link)

Scudo
Bisiklet çok çok güzel.Gerek komponent olarak gerekse genel görünüm olarak.Hele bir de fiyatı bu sitede gördüğümse kesinlikle alınmalı.

Maşası amartisörsüz. Bunu fox maşa ile başa baş takas edebilirmiyim. Amartisörlü istiyorum

maşanın markasını anlayamadım bende açıkcası ama bu fiyata bu bisiklet alınır doğrusu

Maşanın markası Pace carbon.

Bu bısıklet 2007 Elıte 9.9 ve 2007 de SSL modelı yok. SSL modelı 2008 de cıktı ve ust boruda 9.9 yazmaz.Trek arşivinde detaylı bilgi bulabilirsiniz.

@Ozzgurr
Boruda 9.9 yazıyor. 2008 kadro, kompenentleri 2009 olabilir. Bu bisikletimi yoksa sıfır scott spark 50 200 euro daha verip (link) bunumu almalıyım. Trek yeni gibi, scott sıfır. Cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam dünden bu yana fikirleriniz bayağı değişmiş fiyat aralığını da arttırmışsınız bu aralılara yurtdışından iyi bisikletler çıkar :) bu arada ben de yurtdışındaki sitelerden takipte olduğum için uyarayım bu işin sonu yok bir fiyat aralığı belirleyin üstünde olan fakat yakın fiyatta olanlara o aralıkta fiyat teklif edin çocuğunuz kaç yaşında idi yanılmıyorsam 2 tane alacaktınız

@Fark11

Trek resmı sıtesının lınkı asagıda, 2008 dıye neden ısrar edıyorsunuz anlamadım,kaynak gosterebılırmısınız?

(link)

@CEVDETBİLGE
Oğlum 12 yaşında ona 44 cm lik bir bisiklet bulabilirsem.

@Ozzgurr

Ben bisiklet konusunda uzman değilim üst boruda 9.9 2007 lerde yazmaz diye anladım yazınızdan. Ama ikinci mesajınızdan yanlış anladığımı anlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
tabi boyu da önemli şimdi 44 alırsanız tam boy atma döneminde sorun olabilir bu yaşlarda 24 inch lik bisikletler kullanılıyor boyu uzun olacaksa 26 lık alın koltuğu dipte kullanın büyüyünce kullanır

Geri