Scudo Sports

Trek FX 7.6 ile 2 haftalık güney turu

Tepki
1
Bisiklet
Trek
Bisikleti almadım ama büyük sempatim var bu bisiklete karşı. Evet ağırlıklı olarak performans yapmayı düşünüyorum ama ne var ki bi taraftan da bu bisikletle güneyi 2 haftalığına gezme planım var. Tasarım ve dayanıklılık olarak nasıl bir sonuç gösterir bu konuda emin değilim.

Ön maşanın karbon oluşu güvenlik zafiyeti yaratabilir mi kötü yollarda.. Çekiş sistemi daha çok performansa yönelik olduğu için sorun çıkma ihtimali olabilir mi?

Kafamda bi ton martı uçuşuyo açıkcası.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Scudo
7.6 yerine 7.5'te alabilirsiniz. Aradaki fark ile aksesuarları tamamlayabilirsiniz.

Karbon maşa, alüminyum maşadan daha fazla bir sıkıntı çıkartmaz.

Dediğiniz gibi çekiş sistemi fitness grubuna sokuyor aleti. Bu turlarda bir sıkıntı çıkarmaz ancak yüklü tur yapacaksanız 3'lü aynakolun vereceği yüksek tork olmayacağından yokuşlarda sıkıntı olabilir.

Forumdan Derya Keçeci abimiz Fx 7.5 ile ciddi km'ler yapmış birisidir. Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadı. Kendiside görürse eğer bu başlığa yazar diye tahmin ediyorum.

2013 FX7.5 i 6-7 ay kadar kullandım. Cok cok guzel bır bısıklet. Şehir içine biçilmiş kaftan. Tur da yaptım. Kapıdağ yarımadasını gezdim. Zaman zaman mtb lik arazilere girdim. Karbon masa ve arka çataldaki ISOZone özelliği darbeyi iyi emiyor. Çekiş sistemi ayna kol50-34 sehırde turda iyi ancak rampada 3'lü aynakol arıyorsunuz. Beni yordu. 7.6ile arasında cok ufak farkşar var. En onemlisi 2x9 yerine 2x10. Bu rampada biraz rahatlatir. Eğer rampaya alışkınsanız çok ta aramazsınız. Tuncay bey e katılıyorum. 7.5 alıp aradakı farka bagaj heybe falan filan alınabilir. Tabi bütçe müsaitse 7.6 da olur karbon 7.7de. AMa nihayetinde belirttiğiniz tur için ideal bir bisiklet. Çok memnun kalırsınız. Ben sağlık nedeniyle sattım ama hala aklımda. İyileştim gibi de. Alışveriş listemde.

Saolun arkadaslar tatmin edici cevaplar olmus ve zaten almaya karar verdigim bisikleti daha bir gonul rahatligiyla alicam. Tesekkurler.

Geri