StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.284
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Resmen aklımı okumuşsun. Benim yazacaklarımın hepsini yazmışın eline sağlık. Zayıf bacaklara sahip olanlar hep bisiklete suç atar. Örneğin ben güçlü bacaklara sahip değilim o yüzden de agresif yol bisikleti dişli oranları ile rampa çıkamam fakat gelip o bisiklete çamur atmam. Arkadaş anlama özürlüsü anlaşılan o yüzden sal gitsin.Bu lafınız bana mı bilmiyorum. Farklı bisikletlerden bahsediyoruz. Sizdeki fx 7.1 eski seri. Diğer arkadaşla bizdeki fx 2 ise yeni bir kadroyla farklı bir seri ve geometrisinde ufak farklılıklar var. Muhtemelen vites sisteminde de farklılıklar var.
Beğenmediğim veya yokuş çıkamadığım bisiklete beğenmedim derim. Zira elimdeki dağ bisikleti için diyorum. Evimdeki tek bisikletim Trek değil merak etmeyin. Daha öncesinde farklı markaların ürünlerini de kullanmışlığım mevcut. Size uymadıysa kullanmayabilirsiniz. Bana uyuyor ve kullanıyorum. Bu beni fanboy yapmıyor kusura bakmayın.
Ben de aynı düşüncedeyim. Kadroyu seviyorum ama sadece kadro yani. Geri kalan bütün malzemelerde çöp kullanmış adamlar resmen. Göbekler kötü, Frenler berbat. Vitesler idare eder. Elcikler dönüyor. Lastiklerden de memnun değilim. Bir tek selesi fena değil 😄Frenleri sipariş ettim bugün elimde olacak Br-ur300'ler.
Memnun olmadığım kısımları düzeltip yola devam.
O elciklerden bende çok çektim maalesef hatta kaza yapıyordum çünkü dediğin gibi sürekli oynuyordu hiç bir kitleme mekanizması yoktu elcikte. Göbekler neredeyse vasat diyebilirim sanki AE üzerinden alınmış çakma göbeklere benziyor. Frenler ise tatmin edici değil durdurma kuvveti iyi sayılmaz fakat çok ta kötü de denilemez bence. Bende kaliteli bir grup fren sistemi almak istiyorum fakat ne alayım karar veremiyorum. Seleyi değiştirmem gerek malum bölge de fazla ağrı acı oluşturuyor bazen. Bisiklet ile gelen stok lastikler berbat ötesi çok çekmiştim zamanında.