Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

trek fx7.5

Scudo
Arkadaşlar,

2010 modeli, üzerindeki suluk,suluk kafesi, sele altı çanta, km saati, ön far, arka flaşör ve wellgo pedallar dahil yaklaşık 10 kg geldi yani bunları düşersek 9 kg biraz üzerindedir.

• Beğen
Tepkiler: marule
çok saolun, peki fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? bir kaç sitede 1000 € civarında gördüm. değer mi bu fiyata?

bir de 15" beyaz modeli var mı acaba ülkemizde?

seneye almayı planlıyorum da şimdiden para biriktirmeye başlamak gerek :)

@marule

990€ liste fiyatı var ama biliyorsunuz nereye gitseniz indirim alırsınız bir miktarda olsa;) Beyaz olanı 2009 model, bu senenin rengi siyah, hatta lastikleride kırmızı şeritli.
İmkanınız varsa alın derim, ben kıtipiyozluk yapıp:D specialized sirrus sport aldım, kadro olarak 7.5 ile aynı sayılır aluminyum gövde karbon maşa ama fiyat farkını ortaya çıkartan donanım farkına, önce biraz bineyim oralara bir geleyim o zaman düşünürüz dedim. Ama çok kısa zamanda inanın o farkı talep eder oldum öğrendikçe.
Gerçi seneye yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum, o zamanda geçiş için kullanılacak bir modele o kadar para verilirmi sorusu var:D

Yani özetle hedefinizi iyi belirleyip öyle yola çıkmakta fayda var diye düşünüyorum.
İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir;) bol pedallı günler dilerim:)

Amacınız tura yönelik bi bisiklet almaksa güzel bi seçim olur bence. Ben fazlasıyla memnunum. Bu sene2 rengi var birincisi kırmızı siyah kastikli kırmızı siyah kardo 2. gri-bej arası bi renkte ve gri-siyah lastikli olanı. Beyaz renk bulabilirseniz sanırım 2009 modellerde var. ancak 2010 siyah olan çok asil duruyor.

@Ozcan SEMET

Diğer renk titanyım sanırım, siyah konusunda sizinle hemfikirim:D

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
hımm demek siyahlar 2010, ben zaten 2011 ocakda almayı düşünüyorum bakalım o zamanın rengi ne olacak. neyse bakalım çok teşekkürler.

siyah da çok süper duruyo dediğiniz gibi de onda maşanın karbon alaşımı belli olmuyor :)

@marule

Aslında belli oluyor zira o kısım mat biraz;)
Şu resme tam boy bakabilirseniz göreceksiniz;)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
(link)

tabi Türkiye'de bulabilir misin bilmiyorum :)

@alperen bağcı

Ben 7.5 sahibiyim. Valla bu lastiklerden bulabilsem bende yedek almak isterim kendime ama Anadolu yakasında bulamadım belki ortaköy trek mağazasında bulunabilir yada getittirilebilir oraya sormadım henüz.

bontrager'in sitesinden baktım İstanbul dağıtıcısı olarak Ortaköydeki alatin bisiklet geçiyor orada bulunabilir sanırım =)

@Ozcan SEMET

alabilirseniz o lastiklerden bi mesaj atabilir misiniz acaba özelden:D .surdan aldım su fiyat diye.

arkadaşlar 7.5 fx sahibi iseniz dikkatli kullanın :) çünkü ne zaman sitesine baksam aletin fiyatı yükseliyo. 1090 avro oldu fiyatı... bakıp bakıp iç geçiriyorum anca....

merhaba,
2. el large (20") 2009 veya 2010 trek fx 7.3 veya 7.5 arıyorum .
ilgilenenler lütfen temasa geçebilirmi ?
saygılar.
serdar
555 995 2995

Geri