2010 modeli, üzerindeki suluk,suluk kafesi, sele altı çanta, km saati, ön far, arka flaşör ve wellgo pedallar dahil yaklaşık 10 kg geldi yani bunları düşersek 9 kg biraz üzerindedir.
990€ liste fiyatı var ama biliyorsunuz nereye gitseniz indirim alırsınız bir miktarda olsa Beyaz olanı 2009 model, bu senenin rengi siyah, hatta lastikleride kırmızı şeritli.
İmkanınız varsa alın derim, ben kıtipiyozluk yapıp specialized sirrus sport aldım, kadro olarak 7.5 ile aynı sayılır aluminyum gövde karbon maşa ama fiyat farkını ortaya çıkartan donanım farkına, önce biraz bineyim oralara bir geleyim o zaman düşünürüz dedim. Ama çok kısa zamanda inanın o farkı talep eder oldum öğrendikçe.
Gerçi seneye yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum, o zamanda geçiş için kullanılacak bir modele o kadar para verilirmi sorusu var
Yani özetle hedefinizi iyi belirleyip öyle yola çıkmakta fayda var diye düşünüyorum.
İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir bol pedallı günler dilerim
Amacınız tura yönelik bi bisiklet almaksa güzel bi seçim olur bence. Ben fazlasıyla memnunum. Bu sene2 rengi var birincisi kırmızı siyah kastikli kırmızı siyah kardo 2. gri-bej arası bi renkte ve gri-siyah lastikli olanı. Beyaz renk bulabilirseniz sanırım 2009 modellerde var. ancak 2010 siyah olan çok asil duruyor.
Ben 7.5 sahibiyim. Valla bu lastiklerden bulabilsem bende yedek almak isterim kendime ama Anadolu yakasında bulamadım belki ortaköy trek mağazasında bulunabilir yada getittirilebilir oraya sormadım henüz.
arkadaşlar 7.5 fx sahibi iseniz dikkatli kullanın çünkü ne zaman sitesine baksam aletin fiyatı yükseliyo. 1090 avro oldu fiyatı... bakıp bakıp iç geçiriyorum anca....