Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

Forumda aradım lakin uygun bir konuya denk gelemedim. Bisikletim trek 920. yeni bir grupset aldım. (sram apex 1 11x1) kurulumunu kendim yaptım. herşey çalışıyor gibi görünüyor. vites geçişleri vs herşey tamam yalnız pedal çevirdiğimde pedala güç uygulamak gerekiyor. ileri veya geri pedali çevirirken zorla dönüyor. herşey yolunda görünmesine rağmen neden böyle bir sorunla karşılaştım anlamadım. aynakolda herhangi bir sorun yok. zincirsiz herşey güzel dönerken zinciri takınca hantal dönmeye başlıyor. yakınlarımda bu setlerden anlayan bisikeltçi maalesef yok bu yüzden iş başa düştü. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Scudo
@Yegah
Rubleyi elinizle döndermeyi deneyin ben aynakolu fazla sıktığınız için olabilir diyecektim ama aynakolda sıkıntı yoksa birde rubleye bakın derim.

@Fırat Ç. hocam zincirsiz her şey olması gerektiği gibi. aynakol ve ruble çok akıcı. zinciri takınca işler değişiyor. sanki zinciri tutan bir şey var gibi. pedalı sertçe çevirip bıraksanız anında duruyor.

@Yegah hocam aynakol ruble oranlarını yazar mısın

@burak gulyapan rublem 11-42 aynakol ise 32t. aldığım setle beraber gelen 40t aynakol kadroma uymadı o yüzden nx aynakol aldım. nx aynakol üzerinde 32 diş var. acaba zincir uzunluğunda hata olabilir mi? zincir biraz uzun kalırsa böyle bir sorun oluşur mu? yardımınız için teşekkür ederim. ne yapacağımı bilemiyorum :(

@Yegah hocam 920 sahibiyim 42/28 aynakol 11/36 ruble seni niye tatmin etmedi ? (link) . yol serisi trek 920 ye ne kadar uyar kestiremiyorum

@burak gulyapan hocam dizimde sorun var. kendi grupseti yokuşlarda zorluyor. ayrıca barend shifter dedikleri vites kolları şehir içinde sorun yaratıyordu. o yüzden değiştiridim.

@Yegah nx aynakol yanılmıyorsam tekli aynakol (link). yani sen üzerinde bulunan 42/28 aynakolu nx 32 aynakolla değiştirdin doğru mu anlamışım?

@burak gulyapan hocam grupset komple değişti. (aynakol, vitesler, frenler,ruble zincir.) sram apex arka aktarıcı nx tekli aynakol var. vites geçişlerinde sorun yok. herşey normal görünüyor sadece pedalin dönmesi biraz sert.

@Yegah bisikletçime soracağım neden olabileceğini umarım bir çaresi vardır. yalnız 28 aynakoldan 32 aynakola geçmişsen yokuşlarda daha çok zorlar gibi seni

@burak gulyapan 36 rubleden 42 rubleye geçtim hocam. yokuşlar çok daha rahat olacak. sorarsanız sevinirim. burada yardım alabileceğim hiçkimse yok. bizim bisikletçiler hala bile yağlıyor :) teşekkür ederim.

Arkadaslar bende trek 3900 serisi bisikket var. Ben bunujnparcalarini.nereden temin edebilirim

Merhaba arkadaşlar ben mosso fuul deore mtb kullandım daha önce şimdi trek'ten üçbin TL civarı bir mtb alsam acaba mossodan dahami iyi olur dahami kötü olur sürüş kalite konfor özellik deoreden düşük olacak o yüzden sordum

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun zamandır katlanır bisiklet kullanıyordum. Kısa mesafeler için çok pratik buluyorum katlanır bisikletleri ama şehir içi uzun yol veya şehir dışı turlar için ekstra efor gerektirdiği için ikinci bir bisiklet olarak bir hibrit almaya karar verdim.

2018 model Trek DS4 e göz dikmiş bulunmaktayım. Türkiye satış fiyatı 1490 euro olarak yazılmış. Henüz gidip pazarlık yapmadım. İndirim alabilir miyim biletmiyorum.

Sizce bu bisiklet bu kadar parayı hakkediyor mu ? Onun yerine şunu alsan daha iyi olur diyebileceğiniz modellere varsa duymak isterim.

(link)

trek ds serisi ile (model de çok yüksek değildi) dünya turu yapan romanyalı bir kadınla tanıştım. bisikletten yana sıkıntı yok, fx serisi bence tur için daha ideal gibi geliyor bana, fx3 ve yukarısı gold alu kadro yanılmıyorsam maşaları karbon ve bagaj deliği yok. değerlendirmek sana kalmış. trek fx5 ve fx4 ile avrupa'da tur yapanıda gördüm . @cavo

trek 520 ,trek 720 ,trek 920 modelleri tur bisikletidir bunları da inceleyebilirsin

@erol__152 kadro olarak trek kıyas kabul etmez

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
74DD8EA1-E77E-4B16-A81F-1D632C34DB79.jpeg Merhaba arkadaşlar,

Bundan 4 yıl önce Ankara’da Bianchi touring 713 şehir bisikleti kullanıyordum. 3 yıla yakımdır bisiklet sürmüyorum. Şu an baküde yaşıyorum ve heryer dümdüz yokuş yok :) Trek 1.1 2017 almayı düşünüyorum. Fiyatı çok iyi geldi bana 2. El buldum ve hiç kullanılmamış gibi. Bisiklet hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

Teşekkürler

Şuan giant ile devam bir gün trek fx serisinden biri ile kafamda olan 7.3 ile aranıza katılma dileğiyle inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: wakizashi
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz bisikletle turlar yapıyorum. Lastikler maxxis crosmark ve bu lastikleri yuvarlanma direnci daha düşük, patlak koruması ortalamanın biraz üstünde lastiklerle değiştirmek istiyorum. Çoğunlukla asfalt, ve biraz da gravel tarzı sürüşler yapıyorum. İnce olmayan, dişsiz yormayacak lastik önerebilir misiniz? Comtinental speed king gözüme ilişti ama hem pahalı hem de türkiye'de satışı yok. Schwalbe g-one ise ömrü kısa olduğundan eledim. Bisikletime yakışacak lastik beğendirene bandana hediye edeceğim :)
6f60157c52026942e0173080e2d73d9a.jpg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link) . ben bunlardan taktım gayet başarılı

Geri