Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trial/Freeride eğitim videoları. Hepsi tek linkte indirin !!!

emiryil

Daimi Üye
Tepki
140
Arkadaşlar bugün inceledim eldorado arkadaşımızın sitemize eklediği videoları indirmek isteyen arkadaşlarımız olabilir diye ben hepsini indirip içine izleyebileceğiniz program ve dilerseniz videoları telefonda izlemek için dönüştürücü programı da ekleyip sizlere sunuyorum. Evinde interneti olmayanlar yada bilgisayarı olmayanlar bu videoları dönüştürüp telefonlarındada izleyebilirler. Bu spora gönül vermiş herkesin bu videoları takip ederek büyük işler başaracaklarına eminim :) sadece biraz sabır hepsi oluyor herkese kazasız sürüşler dikkatli olun

Rar şifresi: www.bisikletforum.com

Önizleme:

(link)
Büyütmek için lütfen resmin üzerine tıklayınız.

Scudo
tabikide. ama sadece yeni başlayanlar değil profesyonel hareketlerde mevcut videolarda fakat hepsinin düzenli bir şekilde bir klasörde olması ve bilgisayarınızda olması dahada kolaylaştırıyor herşeyi :) kazasız sürüşler

forumdaki eğitim videolarını nerdeyse tamamı youtubede ve youtubede türkiyeden erişim yasak olduğu için tıklayıp izlemek mümkün olmuyor böyle daha kolay olucaktır

genelde olan şey 32 kişi bakmış 1 kişi yorum yapıp teşekkür etmiş fazlasını beklememek gerek aslında...

emeğinize sağlık......

• Beğen
Tepkiler: emiryil
Sorunsuz indirdim. Çok güzel videolar. Emeğinize sağlık.

• Beğen
link cok faydalı ve gerekli ben trial yapmıorum ama en cok hosuma giden sporlardan biri adamlardaki dengeye hastasım bunun motorlu olanın cocuklugumdan beri hayranlık la izlerdim simdi yapanlar bir tık uzagimda artık neyin ne oldugun biiliyorum

tekrar teşekkkür D

link yenilenmiştir. bi daha error vermemek üzere :)

Emir çok saol işimize yarıyacak ve en azından videolar elimizin altında bulunacak :) .

• Beğen
aynen ayhan kardeşim video izleyerek daha hızlı gelişebiliriz

yaa ben indiremedim yardım edicek birileri varmı acaba nasl indiriliyor ??

yaşım 36 ama öğrenecek çoook şey var :)
derli toplu olası güzel olmuş teşekkürler, emeğine sağlık kardeş

• Beğen
teşekkürler hepinize arkadaşlar yardımım dokunduysa ne mutlu..

Geri