Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

trial&freeride tour ın ıstanbul

action_man

Üye
Tepki
44
(link)

buda gonderdıgımız vıdyonun baska bı versıyonu .. yorumlarınızı beklıyoruz...

• Beğen
Tepkiler: başarist
Scudo
cok daha guzel goruntuler var elimde az kaldı biraz daha sabır arkadaslar güzel bi tanıtım vıdyosu olcak hem ıstanbul ıcın hemde trial ıcın.. yeterkı bisiklet sevilsin triali tanıtalım elimizden geldigince kimseye üstünlük tasladıgımız yok herkezin destegı oldugu sürece cok daha ıyıleri olacak allahın izniyle.. yeterki yorumlarınızı esirgemeyinn arkadaslar..

yha salıh benım vıdeolarımı sen cekıo olsan...sımdıye bomba bısey olurdu.ıstanbulu tanıt sonrada antalyayı tanıtalım..yapımda emegı gecen herkese saygıalr..

@freeRide07

--------------------------------------------------------------------------------

ya kardesım cekcem cekmesıne de su anda ekıpman eksık elımdekı kamerayla ancak bu kadar cekılıyo:/ cok daha güzel fikirlerim var güzel biseyler cıkcak ınsallah halil abıye bı bsıklet aldık sımdı bakalım ortaya neler cıkcak yakında yenı bı vıdyo daha gelıyo demek oluyo bu =)

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
yakısr halıl abıye hayırlı olsun...antalyayada beklerım haberınız olsun havalar bomba cok sukur....trıallıkte bı ton yer kesfettım,ama tek basıma usenıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
Video daki efekler çok güzel özellikle alev efekti ve ritim kombinasyonu uyumlu:).. Devamını bekleriz Herkese iyi seyirler, Gas yapıma sonsuz teşekkürler

Çok hoş bir video olmuş tebrikler...
Montajlamada hangi programı kullandınız acaba?

@Doruk Atay
program hakında bilgim yok montajı yapan arkadaşa sormam lazım:)

çok hoş olmuş ya o bankın üstünde resim çekiolar ya flaşlar falan deli ya bol pedallar umarım güzel olur eskişehirdeyim ben + o kadar prof. deiliz :D

• Beğen
Tepkiler: halilstyle
süperolmuş özellikle müzikle konbinasyon harika..

emegınıze saglık...

Geri