Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trial için En iyi Hidrolik fren seti hangisi???

Gökhan Seda

Daimi Üye
Tepki
123
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar tek parmak ile tekerleğin hareketini durdurabileceğim en iyi fren seti hangisi acaba, acil önerileriniz bekliyorum...:cool:

Scudo
avid ultimade yada xtr yada hayes nine 180 mm belki olabilir hayes so1o mu ne öle biş vardı yani tek parmak ile durdurrabileceğim demişin ama trial ise bence git bi shimano hone al ... yada formula bulabilirsen race face de çoh ii son 3 sölediimi bulman zor gerçi formulayı bulursun da hone ve raceface için zor gibi gözüküyor ...

@qweasdzxc

avid ultimate ve xtr mı :D

hayes stroker trail alabilirsin yurt dışı şansın varsa ön fren için arka frenede magura hs33 kesinlikle...

eğer hayes'e ulaşamassan lx yada deore ön tarafa 180mm lik rotorla fazla fazla işini görür avid juicy 3 de işini görür aynı şekilde...

Bu arada race face in disk freni yok sakın başka bişey olmasın o :D

Koray'ın Avid Code'larını denedim tek parmakla rahatça stoppie yaptım ve hakikaten hayret ettim..

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Seda
Magura Hs33ın arkada perfonrmansı iyi mi gerçekten. Tek parmak ile işe yarayacak mı??? Bununla birlikte öne uygun fiyatlı olan bi fren istiyorum, hangisi fiyat perfonrmans olarak iyi???

Magura hs33 tek parmakla trial/street için yapılıyor zaten. Ön fren olarak da avid juicy 3 yada 5 i tavsiye ederim.

• Beğen
sinana katılarak:arkaya hs33- ve fiyat performans istiyorsan sanırsam j3 ile 5 arasında 25 ytl fark vardı. yani hangisi gözüne hoş geliyorsa onu al.

• Beğen
Beyler son 2 açıklama gayet açık ve net, laf kalabalığına gerek yokmuş;) Çok saolun. Aslında ben trial bi bisiklet toplamak istiyorum. tavsiye ettiğiniz ve türkiyede bulabileceğim parçaları yazabilir misiniz? (Komple bisiklet olarak) frenler tamamdır;) geriye kaldı diğerleri:)

abi trial dio xtr ve ultimate xc olabilir ama kullanan gördüm mtbr de var baya misal çoh ciddiyim isteyen özelden ulaşsın capsları atıyım ;)

Magura HS33'ü neden öne tavsiye etmediniz beyler.Öne de Magura taksamm olmaz mı????????? acil cevap

öne magura taksan tabi olur ama trialde ön disk tercih ediliyor çünkü diskin frenleme gücü çok daha kuvvetli ve durmak içinde ön frenin rolü arka frene göre çok daha fazladır.

• Beğen
Ayrıca bence trials da bazı hareketlerde ön frenin dozajlama ile biraz kaçırması istenebilir(ön tekerin üstünde gidilmesi vs. hareketlerde) bu durumda HS33'te dozaj tahminimce disk frenlerden daha zordur..
Bu da bence bir sebep olabilir..

• Beğen
Geri