Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trial kazaları!

Scudo
youtube daha kapalı bende açılmıyor videolar yada bana kapalı

youtube kapalı

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .

diye yazı var

agzım acık kaldı o 2. vıdeo da jantlar ne oluyo oyle yaaaa :S:S:S

Çok ilginç. Arkadaş gerçekten çok azimliymiş, defalarca jant yamultmasına ve düşmesine rağmen metrelerce yükseklikten atlamayı deniyor.
Ama biraz realist ol be kardeşim, zamanla olacak.

youtube kapalı dediğimiz gibi dns ayarlarından sonra dırek gırılebılıyor onun haricinde ktunnel.com dan girebilirsinz:)

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
kırıktaki çivileme sistemi baya acayip olmuş büyük ihtimalle diz kapagı konple parçalanmış bende femur kırığı ile uğraşıyorum ilk ameliyatımda 10 tane çivi vardı ikinci ameliyatta platin değişti ve bu sefer sadece 2 tane çivi var

bu arada 2. videodaki kırılan jantın markası alexrims dx 32 modelidir bilginize

BEYLER ADAMLAR 10 metreden Yere atlıyorlar 7okilo Basınç O hızla Yere inerken Cok cok Yuksek derecede Janta Basınc werıyor belkı anlatamadım ama anlayan anlamıstır :D incecik Jant Marka Felan ne alaka:D

@Samet Saglam

Maalesef üstteki vida kaval kemiğinin alt ucunda, alttakiler bu filmlden tam belli olmaz (bi poz da profilden lazım :)) ama ya tarak kemiğinin üst kısmı yada topuk kemiklerinde...

Geri