İlk videoda 1.04'te o kadar yükseğe nasıl çıkabiliyorsunuz? Pedallar kilitli falan mı? Hadi ön taraf tamam gidondan tutup çekiyorsunuz ama bisikletin arka bölümünü nasıl o kadar çekebiliyorsunuz?
Tebrik ederim çok başarılı gerçekten. Devamını bekliyoruz
İki sene önce falan ben de çok heveslenmiştim trial işine ama bisikletleri çok pahalı gelmişti öyle kalmıştım.
Şu an hala istiyorum ama bir bisiklet için bütçem var, o da mecburen genel kullanıma uygun olan bir bisiklet için kullanılacak. Trial ile bir yerden bir yere gitmek ölüm olur çünkü. Zamanında araştırmıştım, 1x9 lu sistem takıp da ulaşım için de kullanır mı falan diye ama olmadı işte. Hatta şöyle bir resim de bulmuştum:
Edit: Tam trial değil gerçi bu ama demek istediğim şeyi güzel anlatıyor.
https://i.hizliresim.com/VyGEmn.jpg
begenginiz için ayrıca çok tesekkür ederim 2-3 ay aralıklarla kendimi geliştirdikce video yapmaya çalışıyorum. Henüz türkiye de pek bilinmediği için tutulmuyo ve bu işler birazda sponsora dayanıklı oldugu için kendi capımızda oldugu kadarıyla yapmaya çalışıyorum yakında yeni videolarla görüşmek üzere))
Tebrik ederim. Gerçekten keyifle izledim ve gurur duydum. Başarılarınızın devamını dilerim.
6 yaşındaki kızımın yorumu : Baba neden doğru düzgün binmiyor. İlle de benim gibi düşünce mi aklı başına gelecek?..