Arkadaşlar konunun yeri yalnışmı bilmiyorum çünkü forumda çok yeniyim fkt mrak ettiğim bireşey var:Trial a peg takılırmı? bu konuda çok cahilim ve bilgi almak istiom yorumlarınızı bekliyorum
Takılmaması ıcın bır sebep varmı ? Uygun on masa ve uygun gobekle neden takılmasın ufak bır arastırma yaparsan ınternette bır cok bısıklete rastlayabılırsın.Yapılmaz dıye bır sey yoktur, zaman harcamak lazım.
Evet bmx dışındaki bisikletlere de takılabilir. Uğraşıp ayarlamak lazım ve uygun parçalar lazım. Ben internette 26' bi bisikletle adamı grind atarken görmüştüm (grind ; pegleri demir boruya yada mermere sürttürerek üstünde kaymak )
bmx in ön ve arka göbeklerin milleri kalın ve peglerde ona uygun yuvada üretiliyo ama uygun mil bulduktan sonra takılabilir neden olmasın ki bende extreme seviyorum ama boyum uzun bmx te rahat edemiyorum trial ile bmx hareketleri yapmış olursun fena mı
göbek mili 10 veya 14 mm olan her bisiklete peg takarsınız. peglerin tamamı bu 2 ölçüye göre üretilir. kullanışlı olur mu ? diye sorarsan özellikle trialde pek kullanışlı olmaz. ve 10 mm miller fazla ince olduğundan sert yada yanlış şekilde grind atmanız durumunda yamulur.