Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trİal

baran efe boratav

Aktif Üye
Tepki
16
Arkadaşlar konunun yeri yalnışmı bilmiyorum çünkü forumda çok yeniyim fkt mrak ettiğim bireşey var:Trial a peg takılırmı? bu konuda çok cahilim ve bilgi almak istiom yorumlarınızı bekliyorum

Sayglıramlar
^^^BARAN^^^

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
Scudo
Evet bmx dışındaki bisikletlere de takılabilir. Uğraşıp ayarlamak lazım ve uygun parçalar lazım. Ben internette 26' bi bisikletle adamı grind atarken görmüştüm (grind ; pegleri demir boruya yada mermere sürttürerek üstünde kaymak )

bencede istedigin bisiklete takarsin kullanis amacina bagli bvende tam olarak bilmiyorum ama dusun ceme gore boyle

kardeş sen mustafanın dedıgıne bakma takanlar war gordumm ben sen bılırsın bazı trıalcıler kullanmıor ama bende kullanmıorum o da sana kalmıs bısey

• Beğen
Tepkiler: mustafa-38
bmx in ön ve arka göbeklerin milleri kalın ve peglerde ona uygun yuvada üretiliyo ama uygun mil bulduktan sonra takılabilir neden olmasın ki bende extreme seviyorum ama boyum uzun bmx te rahat edemiyorum trial ile bmx hareketleri yapmış olursun fena mı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: baran efe boratav
@Burak3838

Baa büyümüşte trialci olmuş beyfendi..:D

Burak takalım senin krona istersen bi peg, köşelere peg koyacan heralde...Lastik kesmiyor galiba..:D

göbek mili 10 veya 14 mm olan her bisiklete peg takarsınız. peglerin tamamı bu 2 ölçüye göre üretilir. kullanışlı olur mu ? diye sorarsan özellikle trialde pek kullanışlı olmaz. ve 10 mm miller fazla ince olduğundan sert yada yanlış şekilde grind atmanız durumunda yamulur.

peg takılır göbegin vidalı ise ama ne işe yarar ne yapacan anca başa bela olur baska bişe degil:):):)::):)

Geri