Scudo Sports

Triban 3

Guney1907

Daimi Üye
Tepki
38
İsim
Nadir Güney Kunt
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar triban 3 decathlonda bitmiş ve bir daha gelmice söylüyorlar seri sonu imiş.acaba muadil ürün ne zaman gelir veya gelirmi fiyat düzeyi triban 3le aynı olur mu bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Scudo
Bitmesi normal onun yerine 500 serileri oldu
yada 2. e lbakacaksın.

500serisi pahalı geldi bana 800lira gayrt uygundu muadil ürün çıkacakmı onu merak ediyorum

bence triban 3ü revize edip yaza doğru yeni bir model olarak piyasaya sürecekler. en çok sattıkları modeli piyasadan kaldıracak değiller :)

Yaza doğru derken mayıs gibi mi yoksa daha erken mi?

şubatta görünür bence. mayıs geç

Şubat gibi çıkarsa hemen alırım fiyatı heralde 900ü geçmez

@Guney1907
Zaten Triban3 beyaz renkli modeli 2014 de uretilmisti. Yani bu seneki satilanlarda stokta kalan bisikletlerdi. 2015 icin yerini Triban500 aldi.
2016 modelleri bekleyebilirsiniz belki gene Triban3 ayarinda/fiyatinda model getirirler

İnşallah şubata kadar gelir ve fiyatı ve performansı şimdiki ile aynı olur.

Triban 5 başka; bence tercih edilebilirlik açısından dağlar kadar fark var -5 yerine o fiyat aralıklarında çook bisiklet alınabilir-
Yeni sezonda 1000 TL'lik bir bisiklet göreceğimize eminim.

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
@bua
Hocam halihazirda celik maşali triban500'ü 1320 liraya sattiklari icin ben yeni sezonda 900-1000 lira bandinda yol bisikleti satacaklarini pek sanmiyorum.Sezon kapandigi halde gecen ay tum bisikletlere zam yaptilar bi de.
Tabi tekrar 900 TL civarina model getirirlerse piyasada guzel rekabet olur, bu da biz kullanicilara olumlu yansir

• Beğen
Tepkiler: bua
80-900civarı bir model getireceklerini düşünüyorum ve öyle umuyorum bu fiyat aralığında yol bisikleti bulmak zor önerisi olan varsa bu aralıkta seviniriö

decathon giriş seviyesinde düzgün bi model cıkarmazsa piyasayı kaybeder full soralı t5 1900 tl onun muadili xrs40 1400 tl
birde çelik maşalı t5 mi olur t3 den daha alt donanım 1300 tl fiyat tam fiyasko
2.el eskı kadrolu modellerıne yonelmek daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
Geri