Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tübingen(Almanya) Şehri Belediye Başkanı'nın Makam Aracı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Tübingen Belediye Başkanı makam aracı olarak bisiklet kullanıyor. Bisiklet kullanamadığı zaman da Belediye Otobüsü'ne biniyor. Ben bu durumu Karşıyaka Belediyesi'ne yazdım, bu konuda ne düşünüyorsunuz diye sordum, bana cevap olarak gazete parçası gönderdiler, akılları sıra bizim başkanımız da bisiklete biniyor diyorlar. Gülmekten yerlere yattım. Siz ne dersiniz?
2462 dosyayı görüntüle 2463 dosyayı görüntüle 2456 dosyayı görüntüle 2457 dosyayı görüntüle 2461 dosyayı görüntüle

Scudo
Bizim başkan da küçükken karne hediyesi olarak pisiklet almıştı, onunla mahallede binmişliği var. (Semih Cumhuriyeti)

hahhaahaa
inanılmaz komik olmuş fena güldük: )
ama diğer taraftan ağlanacak bir hal. yaşamsal ve zihinsel alanımızı düzenleyen siyasetçiler genellikle bundan fazlası değil.

İki üç basın mensubu çağırıp da şov yapmak yerine, bisiklet yollarının yapılmasına ilişkin projelerin üretilmesi , belediye olarak birkaç kişi ya da grubun değil, belediyenin görev alanı dahilindeki tüm vatandaşların bisiklet sürmeye teşvik edilmesi, okullarda bu iş için seminerler duzenlenmesi gerekir. Bilmem nerenin belediye başkanının bisiklet sürüp sürmemesi bizim umrumuzda olmamalı. Halkı bilinçlendirmeye yönelik bir faaliyette bulunsunlar ve bunun karşılığını görelim ki kendileri isterlerse zırhlı s500'leriyle makamlarına gitmeye devam etsinler.

Tübingende bulundum, 1 hafta kadar da günlük ulaşımım için bisiklet kullandım,
Çok sıcak, butik içinden Neckarwüller nehri geçen minik bir şehir, herkesin altında bisiklet var, bu yüzden belediye başk. Bisiklete binmesine şaşırmadım.

bu tip haberlere artık aşina olduk, ağlanacak halimize güler olduk da diyebilirim. dikkatimi bisikletin aynası çekti, tam şehir-tur bisikletine takmalık :) modelini bilen varsa bir zahmet yazsın. elcik içinde boşluk olmadığı için standart ayna takamıyorum böyle bir aynaya ihtiyacım var :)

Bizdekiler mercedesin en yeni modellerine biniyor. kaliteden anlıyor adamlar. bir de halk kaliteden anlasa :)

Bizimkiler makam arabasına binmezseler ölecekler hastalığına yakalanmış ne yaparsın abisi.
Yalnız belediye başkanı yiğenimin aynasına hasta oldum.

Bisiklet ve bizim devlet adamları?
Ya onlar çocuklarına bile bisiklet almayıp en pahalısından akülü araba alırlar.

Sanırım daha önceki bir yazışmada geçmişti, ancak kimin yazdığını hatırlayamadım. Konu şuydu,Almanya da kayıtlı bisiklet sayısı 70 milyon civarı bir rakamdı. Şimdi bizim ülkemizde siyasilerin bırakın, vatandaşın bile bu denli bisiklet kullanım kültürü yok ki. Dolayısıyla bizde bu tarz güzel şeylerin olma ihtimali çok ama çok zayıf.

Geri