Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur 2015

Eğer bir aksilik çıkmazsa elmalı etabına birkaç arkadaşımla birlikte geleceğim :) finişe yakın domestikleri ittirmece yapıcaz.

Scudo
İstanbul turunun rotası koyulmuş nihayet. Yenikapı,Eminönü,Unkapanı etrafında tekrarlı turlar olacak yanlış yorumlamadıysam. Unkapanı yokuşu seyir için güzel olacaktır :)

Bağdat Cd. iptal yani... :(

Son etap istanbul-istanbul anadolu yakasında nereden izlenebilir olacak? Ona göre gidelim..

şimdi geçen sene ki gibi gideriz caddebostan a, etap olmaz yıkılırım vallahi. Vize sonrası güzel olacak

(link)

vestel city olayı,bence güzel!

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
istanbul da bitişe yakın bir yerde izlemek lazım yarışı. Gerçi tam da anlayamadım takip edecekleri rotayı.

@Onur Ali İmren
reklamda son nokta vestel olayı.çalıştım orada bir dönem ilginç olacak

Sultanehmet başlangıç,Karaköy-Beşiktaş-Barbaros Bulvarı,köprü geçişinden hemen sonra Altunizade' den geri dönüş yine aynı rotadan, Galata köprüsünden geçildikten sonra Unkapanı üzerinden Yenikapıya iniş,oradan Eminönü. Bu Unkapanı-Yenikapı-Eminönü bölgesinde 8 tur(sanırım),Sultanahmet bitiş.

@edin
Rota bilgisi için teşekkür ederim. Bu durumda unkapanında yokuşta beklemek çok iyi olacaktır.
O yokuşuta takımların tırmanmasini izlemek harika olur.

Not:nalet olsun bu telefona yazamadım iki kelimeyi be

Istanbul etabı kacırılmamalı mutlaka orda olucam :))

Ya ben hiç gitmedim oralara,birisi nerede pozisyon alınmalı nasıl gidilir biraz tüyo verebilir mi :)))))

anadolu yakası kadıkoy bağdat caddesi en fazla bisiklet yolunun olduğu bölge istanbulda ama illa turistik reklam yapacaklar ya emınonunu daha fazla göstermek için senelerdir bağdat caddesinden geçen bostancıda biten etabı değiştirmişler.

artık stravada barboros bulvarı emınonu komları olur. hiç bir heyecanı kalmadı yarışın formula gibi olmasa bari.

@Berke K.

değil. bu sefer anadolu'da başlayıp, avrupa'da bitecek.

@Onur Ali İmren

Dik yokuşların birinin ortasına konuşlanın.

Anadolu yakasından yarışın finalini izlemeye bisikletle gidecekler için soruyorum: Kadıköy'den Karaköy'e geçmek dışında, peloton Altunizade köprüsünden döndükten sonra köprü geçişi için bizlere de izin var mı? Köprüyü geçsek bile finalin yapılacağı yere kadar gitme şansımız var mı?

Türkiye turu'nun dünya sıralamasındaki yerini nedir acaba?

@x-rayted

Benim şansıma denk geldi sanırım. Avrasyabisikletgezisi sitesinde "HTTP Error 403.14 - Forbidden" hatası var.

@Bahadır Gürel
Mesajın devamını okursanız. Şu adresten kayıt olunabiliyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Ahmet-E iyidir :)) kategori zorluk derecesi olarak ve puan düzeyinde ortalamanın üstünde puan veren bir yarıştır.takımların ve sporcuların puanına iyi katkı sağlar.
klasikler ve 3 büyük turu çıkartırsak baş altı konumdaki yarışlardan bir diyebiliriz 2hc li diğer yarışlarla

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
@Cem Ç.

Yarisa heycan katan yer caddebostan miydi? Orda yapilmayinca bitti mi yaris? Elmali etabi ne oldu? Ayrica her gun bisiklet kullandigim guzergah istanbul etabi gayet de yarisa elverisli, turistik kaygi haricinde. Tarihi yarimadada da gayet guzel goruntuler cikacagini dusunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri