İstanbul turunun rotası koyulmuş nihayet. Yenikapı,Eminönü,Unkapanı etrafında tekrarlı turlar olacak yanlış yorumlamadıysam. Unkapanı yokuşu seyir için güzel olacaktır
Sultanehmet başlangıç,Karaköy-Beşiktaş-Barbaros Bulvarı,köprü geçişinden hemen sonra Altunizade' den geri dönüş yine aynı rotadan, Galata köprüsünden geçildikten sonra Unkapanı üzerinden Yenikapıya iniş,oradan Eminönü. Bu Unkapanı-Yenikapı-Eminönü bölgesinde 8 tur(sanırım),Sultanahmet bitiş.
@edin
Rota bilgisi için teşekkür ederim. Bu durumda unkapanında yokuşta beklemek çok iyi olacaktır.
O yokuşuta takımların tırmanmasini izlemek harika olur.
Not:nalet olsun bu telefona yazamadım iki kelimeyi be
anadolu yakası kadıkoy bağdat caddesi en fazla bisiklet yolunun olduğu bölge istanbulda ama illa turistik reklam yapacaklar ya emınonunu daha fazla göstermek için senelerdir bağdat caddesinden geçen bostancıda biten etabı değiştirmişler.
artık stravada barboros bulvarı emınonu komları olur. hiç bir heyecanı kalmadı yarışın formula gibi olmasa bari.
Anadolu yakasından yarışın finalini izlemeye bisikletle gidecekler için soruyorum: Kadıköy'den Karaköy'e geçmek dışında, peloton Altunizade köprüsünden döndükten sonra köprü geçişi için bizlere de izin var mı? Köprüyü geçsek bile finalin yapılacağı yere kadar gitme şansımız var mı?
@Ahmet-E iyidir ) kategori zorluk derecesi olarak ve puan düzeyinde ortalamanın üstünde puan veren bir yarıştır.takımların ve sporcuların puanına iyi katkı sağlar.
klasikler ve 3 büyük turu çıkartırsak baş altı konumdaki yarışlardan bir diyebiliriz 2hc li diğer yarışlarla
Yarisa heycan katan yer caddebostan miydi? Orda yapilmayinca bitti mi yaris? Elmali etabi ne oldu? Ayrica her gun bisiklet kullandigim guzergah istanbul etabi gayet de yarisa elverisli, turistik kaygi haricinde. Tarihi yarimadada da gayet guzel goruntuler cikacagini dusunuyorum.