Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur 2015

Scudo
12 basın kurumuna yasak getirilmiş
basın akreditasyonları iptal edilmiş... bu tur izlenmez. yasaklar memleketinde yasaklar bitmiyor.

ha ortaya bir taş atıyorum siz çıkarın, bu sene torku kazanıcak. ve doping yine çıkıcak.

Etabı çalıştığım Vestel fabrikasına taşıyarak gerçek anlamda ayağımıza kadar getiren organizatörlere teşekkür ediyorum :D gerçi Vestel City'ye girmeleriyle çıkmaları bir olur bu performansla ama yine de çok değişik bir gelişme. Duyduğum kadarıyla fabrika içinde de minik bir amatör yarış organizasyonu planlanıyormuş, henüz bilgilendirme gelmedi ama güzel şeyler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: cemekan
TUR 2015'te dağıtılacak ödüller..

http://www.mtbtr.com/uploads/3240H24.GIF

vergilerimiz ile nelere para veriyorlar ya.. ulan var ya.

:kptmya::kptmya::p:p:koptum::koptum::komik::komik: hafta içi tüm etapları izlemeyi düşünüyorum,en çok merak ettiğim vestel city. Bakalım nasıl reklamlamışlar. Herkese keyifli seyirler arkadaşlar!

3-4 yılda bir yapılması bize verilmesi neredeyse imkansız olan Olimpiyat ve Futbol şampiyonalarına milyon dolarlar verilip boşa çıkmasındansa , her sene düzenlenen ve Eurosport'da yayınlanan tek sporumuz olan Türkiye Bisiklet Tur'una paralar akıtılması bence daha mantıklı, Hatta daha fazla maddi destek sağlanmalı ve yarış kategorisi yükseltilmeli.

Pek birşey kalmadı, beklemedeyiz :)

Davide REBELLIN adam 1971 doğumlu turun en yaşlısı sanrım,vay be tur koşuyorlar bu yaşda

tur başladı.. heycan damarlarda : )

başladık hadi bakalım :)

Beyler istanbul etabı 3 mayıs saat kaçta başlıyor?

Antalya etapı bitiş çizgisi nerede arkadaşlar ?

@soul_boy
sağolasın. orada olacağım işallah. saati kaç bu arada takriben iş çıkışı yetişmeye çalışıcam da.:krnz:

Geri