Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur 2015

Mükemmel haber mükemmel. . Antalya'da Tinkoff u görmek büyük ayrıcalık. . :):)

Mükemmel haber mükemmel. . Antalya'da Tinkoff u görmek büyük ayrıcalık. . :):)

Scudo
Bu yıl İstanbul etabı değişmiş. Henüz 1 saatlik bilgi. Aslında bilgiyi dün almıştım. Fakat doğruluğuna güvenemediğimden açıklamak istemedim. Fakat şu an Açık Radyo'da Şeytan Arabası programında bu bilginin valilikten geldiği teyit edildiği için yazmak istedim.

Köprüyü geçene kadar aynı rota sürülecek. Köprüden sonra Altunizade kavşağından dönülecek ve tekrar köprüden karşıya geçilecekmiş. Ardından yine Barbaros Bulvarı'ndan inilip Tarihî yarımada etrafında 10 tur atılacakmış.

Yeni eklenen, değişen etaplarla birlikte TUR daha iyi olmuş. Ayrıca Etixx'den uç dünya şampiyonu bisikletçi gelmesi, Sagan kardeşlerden birinin gelecek olması (muhtemelen kardeş olandır) TUR'u daha da heyecanlı hale getiriyor. Esas efsane olansa, pelotonun Vestel fabrikasının içinden geçecek olması:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Madem iki defa geçecekler bari Karaköy'den şöyle arnavut taşı yokuştan Galat kulesi,Şişhane'ye çıkıp, Taksim'den Aksaray'a giden yola bağlansalarmış, pave yol ekleyin şu tura yahu kısa da olsa :)

"Halk koşusu" :D olacak mı acaba bu sene gene finalde?

Yine ilk ağızdan bir bilgi, "Halk koşusu" ( :) ) için henüz belli bir durum yokmuş.
Spor A.Ş. bu konuda toplantı halinde. Ama eğer olursa 3000-4000 kişilik bir kontenjan (geçen sene 2000 kişi ve ücretliydi) ayrılacak ve ücretsiz hale getirilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: HikmetYılmaz
Detaylı etap haritalarına ulaşabilen var mı? Dün tur sayfasına baktığımda hala geçen yılın güzergahı vardı, şimdi tamamen kaldırılmış.

@edin
Etaplar resmi sitede gösteriliyor şuan
(link)

İstanbul etabı silinmiş sadece. Büyük ihtimal güncelleniyor. Dün de Selçuk - İzmir yoktu mesela. Şimdi baktığımda Vestel City üzerinden geçen rota eklenmiş durumda.

@Uğur S.
Evet, aslında ben de İstanbul etabını özellikle tekrarlı turların olacağı suriçi güzergahını bekliyorum merakla.Vestel de bu arada sponsorluğun dibine vurmuş, yeni güzergah çizdirip fabrikaya sokmuşlar

Merhaba, bu sene şehir değişikliğinden dolayı turu ilk defa İstanbul dışında izleme şansım olacak.Şans diyorum şöyle ki;7. etabı(selçuk-İzmir)canlı seyretmek istiyorum.Sprint etaplarından artık bıktığım için :) İzmir'e 28 km. kala tırmanılacak(1.ketegori) olan Sabuncubeli geçidine gitmek istiyorum.
SORU:Ayvalık'dan kendi aracımla oraya en kolay hangi güzergahtan nasıl ulaşabilirim?
Trafik çift yönlü müdür orada?(sormamın nedeni,bir yerde durdurluma ve bekletilme ihtimali???
o bölge ve civarında yaşayan arkadaşlar yardım edebilirse memnun olurum...

Aşağıda,ayrıntılı yol planı

(link)

Sabuncu beline izmirden cikan.yol 3 sehirli.ikiye bölünmüş bir yol otoban gibi. Buyuk.ihtimallle bir tarafi keserler. Zirvede jandarma karakolu var ama arabanizi park edebilirmisiniz bilmiyorum. Arabanizi bornovada birakip manisa minibus leri calisiyorsa o sekilde cikmaniz daha mantikli.olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
@gokaykr Hiç İzmir'e gitmeden, Aliağa,menemen tarafından da uygun bir güzergah vardır herhalde?

Karşıyaka da bitmesi de ayrı şaşırtıcı, sanırım bu da ilk defa oluyor.

@Okan Örs aracınla cicekli köye gelip aracını park eder bisikletinle tırmanışı takib edersin sonrada piknik çiçekli köy piknik alanı ben sahsen aynen bu sekılde yapacağım

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
@Berk Mercancı
aynen bende orda durmayı düşünüyorum triban 300 olur bendede

Bir aksilik olmazsa 26 Nisan da Alanya da olacağım. Umarım forum üyeleriyle orda karşılaşırız.. :harika:

Geri