Scudo Sports

Tur bisikleti lastik önerisi

Tepki
14
İsim
Mert Ahçı
Bisiklet
b'Twin
Uzun tur için 26'' tur lastiği arıyorum da kafamda schwalbe marathon plus 26 x 2.00 green guard ve Continental Touring plus dış lastiği var bunlardan hangisini ve ya başka önerebileceğiniz dış lastik var mı bütçem 300 lira.

Scudo
@Mert Ahçı

Sectiginiz lastikler tercih edilen modeller. Ben model onermektense 2,00 kalinlik yerine 1,75 tercih etmenizi tavsiye edecegim. Sonucta asfalt ve toprak yollarda sizi sıkıntıya sokmaz, surtunmesi daha dusuk olur kanaatindeyim.

Continental TopContact II yeni çıkan bir model ve koruma konusunda daha başarılı bir ürün, kullanan var mı bilmiyorum ama bütçeniz elveriyorsa alın derim.

maxxis overdrive excel 2.00 kullanıyorum, hem yol tutuşundan hem de sağlamlığından gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: muzaffer KOCABAŞ
schwalbe marathon mondial 26x 2.00 kullanıyorum gayet memnunum. Cift hamurlu olması her türlü zeminde güven veriyor. Patlama direnci güzel, 500 km ye yakın kullandım cam, taş topraktan etkilenmedi.

• Beğen
Tepkiler: five
Asfalt üzerinde tur yapacaksanız yük altında ezilmeyecek yüksek basınç kabul eden lastikler öneririm, schwalbe marathon modelleri continental modellerine göre 1 bar daha yüksek basınç kabul ediyor. kendim 700x32c marathon green guard kullanıyorum 95psi maksimum limiti aynı ebattan continental touring plus kullanacak olsaydım 75psi maksimum olacaktı. Toprak veya bozuk yolda marathon mondial güzel bir lastik fakat koruma katmanı green guard değil, daha hafif ve zayıf olan race guard. Koruma katmanlarına çok takılmamak lazım aslında her lastik patlıyor :)

Yurt dışından alışveriş şansınız varsa şu adresi öneririm fiyatları çok cazip (link)

Merhaba,

Marathon Mondial adı geçtiği için yazayım dedim. 28" kevlar versiyonunu kullanıyorum. Asfalt ağırlıkta olmak üzere uzun turlarda şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Henüz patlatmayı da başaramadım. :)

Turculara şiddetle tavsiye ederim.

Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
Tepkiler: Sıtamina1825
MICHELIN PROTEK CROSS MAX 700X40C Kullanıyorum Carraro CR-T WORLD 30-V HVB bisikletim var. Lastiklerde kama veya onabenzer birşey yaşamıyorum. Fakat bisiklet çok akıcı değil 700x38 ebatına geçmeyi düşünüyorum. Bunun içinde schwalbe almotion tubles modelini belirledim. Bu lastiği kullananız var mı ? Veya 40 dan 38 e geçip tecrübe edeniniz var mı ?

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@mehmetburhan
Yalnız söylediğiniz lastik tubeless uyumlu,yani sizin kullanmış olduğunuz bisikletin jantı iç lastikli. Tubeless uyumlu lastiğe fazladan para verip iç lastik yani şambriyel kullanarak paranızı ziyan etmeyin benim tercihim schwalbe marathon plus serisi olurdu dediğiniz ebatta.

@Fırat Ç. TEşekkür ederim. İç lastiğide devre dışı bırakma gibi bir niyetim var. Türkiyedeki fiyatı 2 si 500 TL y.Dışı fiyatı bunun yarısı.

Merhaba arkadaşlar ben de endurance bisikletim specialized secteur için
Schwalbe Marathon Plus Performance SmartGuard Endurance 28" Wired Tyre
Bu lastiği almayı düşünüyorum
ne gerek var derseniz bikepacking düşünüyorum bu sene orijinal lastikten daha sorunsuz olacağını düşünüyorum.
Bilgisi olan var mı?

Michelin protect (700x35) kullanıyorum gayet memnunum ... :harika:

merhaba sizden bir yardım istiyiceğim 3 yıl önce 26" salcano bi dağ bisikleti aldım şimdi şehir bisikleti ne çevirmek istiyorum bunun için cyclocross tekeri buldum decathlondan fakat inch le alakalı hiçbir değer yok 650x37 falan diyor nasıl seçeceğim

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum ama bana daha uygun fiyatlı nispeten patlak korumalı lastik lazım öneriniz var mı acaba? Direk en üst düzey profesyonel işi pahalı lastik önerileri gelmiş.

@ippon Hocam 3 lüğü salladın cuk oturttun eyvallah bu aradığım şey işte.
yalnız rubena mitas aynı şey mi? Yurtdışından daha uyguna getirmek için araştırmaya başladım hemen.

192590 dosyayı görüntületaş gibi tur lastiği 180 kg gördü bana mısın demedi. fiyatı da uygun.

@Enes1181
rubena mitas aynı lastik çekya malı.

17 mayısta 1 yıl olacak patlak nedir unuttum

Geri