Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur İçin Çanta

Kadir Özen

Daimi Üye
Tepki
102
Merhaba. geçen 50 km lik bi tura çıktık sırtımda okul çantam vardı ve yapmurluk -atlet- tamir seti - sandviç fln gibi şeyler için çok büyüktü ve yağmur yapmaya başlayınca kumaş olduğu için acayip ağırlaştı. bende bi bel çantası aramaya başladım ancak hepsi çok küçük büyükçe bir bel çantası bulamadım. bi öneriniz varmı?

aradığım özellikler...
su geçirmez olucak.
biraz büyükçe olucak (sandviç-yağmurluk-yama seti-iç lastik- telefon -anahatar- para) yazdığım şeyleri alabilicek birşey.

sırt çantasıyla git diyeceksiniz ancak normal boydaki çantalar çok büyük geliyor. büyük bir bel çantası işimi kolaylıkla görücek ancak büyük bir bel çantası bulamadım...

Scudo
Merhabalar

Geçen ay bu çantadan aldım henüz kullanma fırsatım olmadı ama fikir verir umarım.

(link)

http://www.bitenekadar.com/images/urun/buyuk/05032010100645.jpg

Saygılar,
Erkan

bu siteden mi aldınız? birde iç hacmi ne kadar? çanta uygun gibi geldi:D
aklım iyice karıştı farklı farklı düşünceler oluşmaya başladı. diğer bir düşüncede 40-50 ltrelik yapmur geçirmez bi kamp çantası almak ve turlarda onu kullanmak. ileride 1 gece konaklamalı turlar yapmayıda düşnüüyorum . osebeple bel çantası ileride yetersiz gelicek. ve daha büyük bir çantaya ihtiyacım olucak....

Merhaba günlük turlarda kullanmak için benim tavsiyem 25-35 lt arası içine su çantası koyabileceğin düzgün bir sırt sistemine sahip kaliteli bir çanta alman. çünkü piyasada ucuz fiyatlı satılan çantaların pek hayrını görmezsin terletir çabuk yırtılır... vs...

Konaklamalı turlarda tavsiyem sırt çantası yerine bir bagaj ve heybe alman yönünde çünkü tulum mat çadır vs gibi ekipmanları koyabilceğin bir çanta ile bisiklet üstünde uzun yol yapmak istemezsin bu çok yorucu ve zahmetli olur.

Yaylı olanlardan arka bagaj alıp sırt çantasını oraya koyabilirsin.

Bisiklette sırt çantası taşımak çok doğru bir tercih değildir.

En doğrusu pratik sele borusuna takılan bir bagaj almak ve gerekirse ona uyumlu küçük bir çanta almak.

Sırt çantası bisiklet sürüş keyfinizi bozar ve daha çok yorulmanıza sebep olur. Yük sizde değil bisiklette olmalıdır.

Düşünün uzun turlara çıkan kimse sırt çantası kullanmıyor neden acaba?

cevaplar için teşekkürler sele borusuna takılan çantalara geçen baktım boyutları biraz küçük geldi. dağ bisikletinede bagaj takmak yakışık alırmı onuda bilmiyorum.
sırt çantası zorluk çıkartır dediniz. gidona takılan çantalardan almak ta bi çözüm. bu söylediklerim hakkında düşünceleriniz?

bugün bi çantacıdan 20 tl ye baya büyük bi bel çantası aldım. içine tüm malzemelerimi koydum gayet güzel. sadece yağmurluk sığmadı. onun içinde çarşıda bulabilirsem tamaiyle naylondan yapılmış. 3-5 tllik yağmurluklardan alıcam.

Geri