Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turkiye-Gurcistan veAzerbaycan'i gectik

Tepki
385
Herkese Selam,
Yola cikali iki ayi gecti, su anda Baku'de bizi Kazakistan'a goturecek feribotu bekliyoruz. Buralari ilginc yerler, mesela bu feribotun tarifesi falan yok, her gun limani arayip gemi gelip gelmedigini ogreniyorsunuz. Gelip de kacirirsaniz, eh 1-2 hafta daha bekliyorsunuz :)
Yollar fena degil, gerci birkac noktada biz kasindik ve ara yollara saptik. Canimiz cikti ama harika tecrubeler edindik ve muhtesem insanlarla tanistik. Boyle seyler ana yollarda olmuyor pek.
Neyse, turun detaylarini okumak ve resimlere bakmak isteyenler icin web sitemiz www.tema.org.tr/bisiklet . Haa bu arada ekipman listemizi de yeniledik.
Bisiklete aynen devam...
Gizem

Scudo
Gizem'cim hayirli yolculuklar diliyorum size. Mesajindan anladigim kadariyla eglence yeni basliyor. Kendinize dikkat edin ;)

Merhabalar Gizem Ablacım,

Birkaç üzücü haberi okusamda sonrasında mutlu oldum. Oraya kadar sorunsuzca (büyük sorunsuzca) ulaşmanıza çok sevindim. İnşallah 16 sonunda bu sayfalarda; "Biz Sidney'deyiz" haberini okuruz. Ama acele yok sindire sindire yola devam. Kazasız, belasız yolculular diliyorum.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: isakcan
daha çok süprizler sizleri bekliyor, kazasız belasız yollucuklar, yeni haberleri merakla bekliyoruz :)

• Beğen
Merhaba Gizem ve Bryan,
En başa iyi olduğunuz yazmakla iyi etmişsiniz , başlığı okuyunca bile çok korktuk.:eek:

biz de iran da çektiğimiz fotoların bir bölümünü kurtaramamıştık, uffff korkunç olurdu ,ya kasetler gitseydi. geri döner tekrar sürerdiniz canım .:D

umarım kötü herşey olmuş bitmiştir turunuzda. bundan sonra rast gider yolculuk.

ileride gireceğiniz , kıgısiztan ve tibet platosun da da su ve yiyecek sıkıntısı olabilir . tibet platosunda ortalama yükseklik çok fazla. 4000 metre üstü. bu durum oksijen açısından zorluk çıkarabilir. Oraya kadar kondisyonunuz çok artsa bile bir nevi çölden geçeceksiniz . lütfen dikkat edin.

avrupa turunuzun rotası ve notlarınızdan faydalanmaya çalışıyoruz. Siz avrupa dayken biz İran - pakistan - hindistan sürüyorduk. şimdi siz doğuya biz avrupaya gidiyoruz. bizimki 2 ayla sınırlı , bakalım nereleri görebileceğiz.

böyle giderse, amerika kıtasında bir yerlerde karşılaşacağız. :)

selamlar,

"gardaşlarımıza" selam edin.

selam gizem&bryan, bugun okuyunca gunlukleri ben de once heyecanlandim ama sonrasinda ise rahatladim. hele de doga ve yasama iliskin degerlendirmeleriniz gonlume sicak bir ruzgar gibi esti. goruluyor ki bu yolculuk (aslinda her yolculuk gibi) kisiyi derinden etkilemekte ve degerleri yeniden gozden gecirmeye yoneltmekte. yolunuz hep acik olsun. sevgiler.

slm soner,
avrupa turuyla ilgili sorun varsa bana email at lutfen. gerci sizin asya turundan sonra avrupa cerez gibi gelecek :)
sevgiler,
gizem

@Soner Sarıhan

• Beğen
@globeriders

Selam,

asya turu mu ? :eek:

Yok canım , lütfen.

Asyacık turu sayılabilir belki :) :D

Asya turu olan sizin ki.
Avrupa - Asya ve Avustralya yı bitirmiş olacaksınız. Harika.

eşim ile birlikte sorunsuz sürüşler diliyoruz

• Beğen
Açık Radyo'da dinledim sizi. Yağmurun tadından bahsettiğiniz kısım gerçekten korkunçtu. Bisikletle seyahatin en önemli özelliği dış etkenlere tamamiyle açık oluşunuz ve sanırım bu kez doğa size kucak açamadı :(

Umarım en kısa zamanda kaçırdığınız geminin yenisi gelir ve Mangghystau'dan gezinize devam edersiniz. Yolunuz açık olsun. :)

• Beğen
yagmurun tadi vs. konusundaki konusmayi ben de dinledim acik radyo'dan.
Ne tesadüf ki sitede oylesine bisikletlere bakarken rastgeldim bu yaziya....

hala insanlik denilen seylerin kaldigini soylediginiz an "haydi devam pedal basmaya " dedim icimden...daha cok guzel insanlara rastlarsiniz eminim dedim. Dunya kucuk insanlik buyuk...

takipciniz olacagim.

Bu arada butun siteye merhaba..yeni uyeyim ve ilk mesajim.

• Beğen
Sevgi dolu pedallarınızın her dönişünde sevgi dolu kalplerinizdeki sevgi dolu mesajlarınızı, tüm sıcaklığı ile insanlığa birazdaha dağıtmakta olduğunuzdan eminim. Allah sizleri korusun, insanlarda onun yarattığı doğayı.

slm,
hala baku'de feribot bekliyoruz. her sabah ariyorum, daha ses seda yok, bakalim...
yarin basin konferansimiz var. petrolun sehrinde bisikleti ve surdurulebilir ulasimi anlatacagiz. ilginc bir gun olacak...
yagmur gibi yagmur dileklerimle,
gizem

@Barış Kılınç

Bütün içtenliğimle destekliyor kazasız sürüşler bol eğlenceler diliyorum.
Allah sizi korusun

Gizem Hanım yolunuz açık olsun.Yollar ve şartlar ne kadar çetin olsada hedefleriniz size güç verecektir.

Sağlığınızı duymaktan çok memnunum.

Samsundan kucak dolusu sevgiler.

Merhaba,

Çok başarılı ve keyif dolu web sitenizden gelişmeleri heyecanla takip ediyor ve gıpta ediyorum sizlere. Çok zorlu bir rotada ilerliyorsunuz ama azminizi hissediyorum.

Allah yardımcınız, yolunuz açık, şansınız bol, tekerlekleriniz döner olsun.

Tüm forum mensuplarının yüreğinizde olduğundan eminim.

Hoşçakalın

@Gizem ALTIN
Merhaba Arkadaşlar,

Gizem abla olayları böyle anlatmış. Üzüntümü ifade edemiyorum. :( :( :(
Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Büyük geçmiş olsun.

Bende şimdi okudum çok üzüldüm.Neyseki sağlığına kavuşacak olması sevindirici.daha kötüsüde olabilirdi.Allah korumuş.Geçmiş olsun dileklerimle.

@Serkan Taşdelen

Hepimiz çok üzgünüz geçmiş olsun şimdi bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz sevgili Gizem'e.

Geri