Scudo Sports

Türkiye'de hangi dj bisikletler var?

cedfaruk

Daimi Üye
Tepki
98
arkadaslar türkiyede hangi marka dj ler var.. ben bir tane almaya kararlıyım ama en uygun ve en iyisini almaya calısıyorum.. bildigim kadarıyla en son olarak SPECIALIZED marka bisikletler türkiye ye gelmis (aktifpedal.com) da ama site henüz yapım asamasında.. eger bu konu hakkında bilgi paylasırsanız sevinirim.. simdiden tesekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
Scudo
valla pislet olarak soruyosan

yz
chase
c two - c one gbi seriler
amoeba hussar dj
cesur kadro geliyo
nicolai kadro geliyo

vs...

haa bide arama butonu var öle bi işe yarıyorki ... anlatamam...

street dj olarak kullandıgınız bisikletler varmı?

bu arada o dediklerinin dışında varsa yazın lütfen o dediklerini biliyorum zaten.. yeni yılla birlikte türkiyeye gelen bisikletlerden haberiniz varsa özellikle onları yazın..

Bu tarz sorularınızı arama motorunu kullanarak yanıtlayabilirsiniz. Eğer arama motorunda bulamayacağınız sorular varsa, buyrun sorun yanıtlayalım. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: punkermanmania
@cedfaruk

sen bildiklerini yaz bilmediklerini ekleriz

eğer bunları biliyosan forumda açmasaydın böle bir konu açman anlamsız bizn yardımcı olyos sen bilyom zaten dion peki ccesur la nicolai kadroları kim getriyo söle de biz de bilelim ... yada bir kaç model de sen ekle bakalım .... biz yardımcı olmaaa çalışıyoruz sen en yapıyorsun !!!!

specıalızed p1, cannondale chase.. , scott voltage.. ve sedona x11 i biliyorum.. eger sizinde bildiginiz baska kaliteli dj ler varsa yazabilirsiniz...

ve bu arama motoru konusu oldukça saçmaydı... eger bildigin varsa yaz.. arama motorundan istedigimiz sonucu alamadıgımızdan böyle bir başlık altında hepsini bir arda bulunduralım dedik.. böylece dj almak isteyenlerede kolaylık olacak... tabi aradaki boş mesajları çıkarırsak.

Ben şu ana kadar öğrendiklerimi hiç kimseye sormadan öğrendim. Lütfen önce biraz araştırma yapalım, hala sorunuz varsa sorun.

yeni olarak sedona x11 çıkardı güzel bişeye benziyor ama bir kaç parçasının değişmesi gerekecek özellikle frenler.1000 ytlyi aşmaması için mekanik fren kullanılmış onlar hidrolik disc olarak değiştirilse daha ii olur. birde corratec c-two ve c-one var.

cedfaruk turkıye sartlarında alabılecegın butun dj lerı solemıs ark. bundan baskada zaten gerek yoq ndn bılmedıgın bır bısıkletı alasınkı...bu markaların bısıkletlerı gayet guzel bence....atala grafty var bıde...:sigaraici

arkadaşlar birde çok güzel bir bisiklet olan gt ruckus dj var.. x4tune şirketi getirmiş martta da 2008 i geliyormuş

gerçekten güzelmiş... kazasızbelasız sürüşler.. inş bende böyle bir makinaya kavuşurum

bu bisikleti nerde bulabilirim oğuzhan.. aradım ama bulamadım:( buraya spariş verebilecegimiz bir link eklersen sevinirim:D

hem galiba bu benim aradıgım gibi hem kaliteli hem uygun:) buraya bisikleti alabilecegimiz bir link eklersen çoookkkk sevinirim;)

Bisikletimi satıyorum aslında yazın sonlarına dgru almıştım 1 ay kullanabıldım oda sadece aksamları caddebostan sahıle gıttım :) sonra malum kotu hava sartları hırpalanmış herhangı bı tarafı yok taptaze dıyebılırım ;) eger Kaçkar Bisiklet Kızıltoprak şubesine gelebilme imkanın varsa görme imkanında olur. Satmamın herhangı bı sorunu oldugundan degıl tabıkı aklına kotu seyler gelmesın dedıgım gıbı eger Kaçkar Bisiklet Kızıltoprak şubesine gelme imkanın varsa görürsün zaten ;)

Geri