Scudo Sports

Türkiye'de olmasını istediğiniz bisiklet markaları nelerdir?

Alper Yıldız34

Aktif Üye
Tepki
102
İsim
Alper yıldız
Bisiklet
GT
Selamlar ülkemizde olmayan ve olmasını istediğiniz bisiklet markaları neler var merak ediyorum açıkcası.Bilmediğim öğrenmek istediğim markalar olabilir.Sizlerinde fikirlerini bekliyorum..

Scudo
Koga mesela, salon bisikletleri çok güzel. Hollanda malı

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
burda olsa evet bu marka geçerli bir marka alınır bir marka dedikleriniz olsun ki belki birşeyler yapılabilir

BMC'nin de modelleri Türkiyede satılmıyor sanırım.

@Alper Yıldız34 Aslında bilgi kulaktan dolma,bir abimiz var demişti ama internette bulamadım :agla:
Belki isteyene özel getiriyordur...

Benim tercihim Canyon olurdu, kargo ve vergi yüzünden pahalıya geliyor. Bir şirket topluca getirirse vergi ve kargo olayı daha az yansıtılır diye düşünüyorum.

@muratto
Koga'yı bisikletgezgini satıyor diye biliyorum. Hatta iki model satıyor: Koga ve santos.

• Beğen
Tepkiler: muratto
Canyon isteyen arkadaşların Canyon'dan başka seçenekleri yok maalesef.
Canyon'un ucuz olmasının nedeni direk üretimden satmaları. Araya distribütör vs. girmediği için sadece Canyon'un kârı üzerinden satın alıyorsunuz.

Araya aracı kurum girdiği takdirde, fiyatlar diğer markalarla aynı seviyeye çıkacaktır.

Pinarello olsun isterdim. :)

Ben mevcut markalarin daha uygun olmasini isterdim. Ornegin bir suredir cannondale synapse carbon modelini inceliyorum. Maalesef fiyat farki cok fazla. Bu gidisle Ingiltereden almak zorunda kalacagim.

pininfarina almıştım 26 jant katlanır güzeldi bence
iyi gider türkiyede o

Geri