Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Türkiye'de satılmayan/olmayan katlanır bisiklet markaları

cnmrtpkc

Only Human
Tepki
345
İsim
Can
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Brompton
Bisiklet türü
Katlanır
Arkadaşlar Selamlar,

Türkiyede satılmayan/olmayan katlanır bisiklet üreten marka ve modellerini bir başlık altında toplamaya ne dersiniz.

İlk bilgi benden Citizen bikes

(link)

Özellikle Gotham olan modelinin kadro tasarımınu beğendim.Bu arada Katlanır bisiklet alan herkese Çorap hediye ediyorlar :)
192091

• Beğen
Tepkiler: Serpe ve Onurayaz
Scudo
Benim bildigim kadariyla tr de satışta olmayan fakat amerika katlanır bisiklet pazarında dahonu tokatlayan firmanın rüya gibi olan modelleri images (9).jpegimages (8).jpegimages (7).jpegimages (6).jpeg

Bike Friday
images (10).jpeg

Son düzenleme:
Konu fikri hoşmuş

193272 dosyayı görüntüle
Ben de Hummingbird'den bahsedeyim. Bir Kickstarter projesi olarak başlıyor ve tutuyor. Bugün bildiğim kadarıyla epey bir üretim yapıyorlar. Karbon gövde kullanmışlar.

193273 dosyayı görüntüle
Bisiklette 16 inç boyutunda jantlar var, ağırlık 6.9 kg...

193274 dosyayı görüntüle
Elektrikli versiyonu da var, pili kadroya gömmüşler. Dahili bluetooth devresi var, telefonu gidona yapıştırdığınızda tüm veriler ekranda; hem minimalist hem de teknolojik. Elektrikli modelde ise ağırlık 10.2 kg. Elektrikli bisikletlere hep soğuk bakmışımdır ama bu bisikleti görünce özellikle elektriklisi çok hoşuma gitti.

193276 dosyayı görüntüle
Elektriklisinin günâhı 4500 Sterlin...

Günümüz de obezite çok arttı bence bisikletler insan gücü ile çalışmaya devam etmeli..

@Yoldakiyabani
Bisikleti ulaşım amaçlı düşündüğümüzde, aslında elektrik desteği çok mantıklı. Otomobil ya da toplu taşıma kullanmaktansa, rampalarda elektrikten destek alınabilir.

Obezite ile savaş, çocuk tv kanallarından başlar. İçinde yapay şeker olan gıdalara ek vergi koyarak devam eder. Nasıl alkol ve sigara ya ek vergi koyuyorlar, onun gibi. Elektrikli bisiklete gelene kadar asıl obezite savaşı bu şekil olur. Misal bir gofret 1 lira değil 4 lira olsa, 3 lirası vergi şeklinde, tüketim azalır. Çöp gıdaya ihtiyacımız yok.

@Haggard1963
Elektriklisinin fiyatı ne acaba?
İşie gidişlerde yazları terleme olayını çözer,elektriklilere bu gözle bakıyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: gokhanturkal
@cnmrtpkc
4500 sterlinmiş...
Elektrikli bisiklete ksrşı değilim ama ağırlıktan dolayı soğuk bakmışımdır. Bir de kullanım amacı katlayıp taşımak olan bisiklet elektrikli olduğunda iyice hantallaşıp bence saçma bir hâl alıyor. Ama bu adamlar 10 kiloya elektrikli bisikley yapmış, pil de tamamen kadronun içinde.
Buna ayıracak bütçem olsa bir şekilde bu bisikletten edinmeye çalışırım. Bence Brompton'dan çok daha iyi.

Elin Ingilizi icin 4500 birim para. Bizim icin paha bicilemez :D

@Hasankaran

Dahon zaten kaliteli üst düzey bir bisiklet değil.Bu ülke katlanırları dahonla flexi ile tanıdı zaten katlanır bisiklete çoğu kullanıcı alternatif olarak baktığı için dahonu alan şah oldum sanıyor.

• Beğen
Tepkiler: gokhanturkal
Bike Friday'in bildiğim kadarıyla TR'de satışı var.

Benim de favorilerim ilk sırada Brompton, ikinci olarak Bike Friday, üçüncüsü de Birdy. Diğerlerine bakmazdım şahsen.

Benim katlanırda iki favorim var: Brompton ve Hummingbird. Hummingbird'ün katlanma mekanizması Brompton'la aynı fakat karbon gövde ve 10 kg gibi bir ağırlıkta elektrik seçeneği sunması büyük avantaj. Brompton ise tartışılmaz bir klasik; krem rengi kadro, kahve Brooks sele ve elciklerle tablo gibi... Bütçe kısıtlaması olmasa elektrikli tercih edecek olsam Hummingbird'ü, elektriksiz tercih edecek olsam Brompton'ı seçerdim.
Hayaller güzel de, hayatlar ise B'Twin Tilt 120 ?

@Haggard1963
Tasarımı ve katlanma mekanizması gayet güzelmiş,arka dişli oranları nedir acaba

Edit:
11 li sistem 11 42

Geri