Scudo Sports

"Türkiye'deki Kentsel Alanlarda Bisiklet ve Yaya UIaşımının Geliştirilmesi" ANKETİ

muratcodek

Forum Demirbaşı
Tepki
153
İsim
Murat
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar Türkiye'de bisiklet yolları ve yaya yollarının geliştirilmesi ile ilgili akademik çalışma yapan bir arkadaşın anket çalışması var.Kendisinden de izin alarak sizlerle paylaşıyorum.5-10 dakıkanızı ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.Bu konu ile alakalı akademik bir çalışma yapılması, bence çok iyi bir gelişme.O yüzden destek vermeliyiz.

Teşekkürler iyi forumlar

Anket linki: (link)

• Beğen
Tepkiler: YILMAZ Doğucan
Scudo
Anketi katıldım, tamamladım. Şimdi hatırlayamayacağım ama bazı soruları tam anlayamadım (normalde zeki biri diye bilinirim :) )

Bir de sokak hayvanlarını ekleseydiniz keşke :) Yaşadığım yerde o kadar köpek var ki her şey ideal olsa bile arabayı bırakıp bisikletli ulaşıma geçemem ben çünkü korkuyorum bir iki kere de saldırdılar.

Ben de anlamakta biraz zorlandım o soruyu :)
Konuyu ben belirlemedim Cenk bey.Anketi facebook üzerinden tanımadığım bir arkadaş gönderdi.Kendisi Birmingham Üniversitesi'nde okuyormuş,anketi doldurmamı rica etti.Asıl muhatapları ile buluşturmak istedim :))

@muratcodek

o zaman tamam :) Birminghamda bisikletlilere saldıran köpek ne arasın :)

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Teşekkürler

Ülke koşullarını göz önüne aldığımda şu an için hayal olan ve temeninin ötesine geçemeyen bir çok "kesinlikle katılıyorum" ile tamamladık :)

Ankete katılım yapılmıştır.

Geri