Scudo Sports

Ucuz yollu disk fren uyumlu göbek önerisi

nicaleus

Aktif Üye
Tepki
23
Arkadaşlar ucuz yollu ön arka,disk fren uyumu olan, 36 tel deliği bulunan göbek önerilerinizi bekliyorum bu arada ruble olarak 7 li tourney ruble kullanılacak. teşekkürler

Scudo
7'li ruble uyumu var mı emin değilim fakat tavsiye edilebilir en ucuz Shimano disk uyumlu göbek;
HB-M 475 (ön) ~15$
FH-M 475 (arka) ~21$ dır.

Bunun bir üst modeli;
HB-M 495 (ön) ~15$
FH-M 495 (arka) ~21$ bunlar Alivio serisinin göbekleridir ve 495'in arka göbeği, 475'in arka göbeğinden 96gr. daha hafiftir.Bu da göbek için çok önemli bir ağırlık.

@athletic

teşekkür ederim verdiğiniz yararlı bilgiler için

birde tam emin değilim ama kaset mi yoksa vidalı mı olduğuda önemli benim elimde 8'li acera kaset ruble var ama arka göbeğim vidalı olduğu için takamadım şimdilik bende şu an tourney ruble kullanıyorum ve tourneylerin kaset dişlisi yok galiba göbek alırken bu ayrıntıyı atlamayın lütfen..
Fatih abi belirtmemiş ama yanlış biliyorda olabilirim 475 ve 495 serisi 6 vida rotor bağlantılı olmalı eğer sizin alacağınız disk fren rotorları centerlock bağlantılı göbeğe uygunsa bu göbekler kullanılmaz buna da dikkat etmek lazım...
saygılar...

@nicaleus

selam bende satılık diskli jant seti var,göbekler fh -m 475,disk fren takımıda var jantlar çift kat V profil ve siyah,2. el kısmında resimlerini görebilirsin satılık kadro ve jant seti diye bi başlık yazmıştım,bi bak düşünürsen görüşelim emreayan84@hotmail.com

Geri