Yarış ertelendi mi bilgisi olan var mı?
Yarın sabah yola çıkıyoruz inşallah. Sağlıklı , güzel bir yarış olmasını temenni ederim.
Teşekkür ederiz.İyi yolculuklar dilerim
Kondisyon eksiğim olmasa asla kaçırmayacağım bir etkinlik. Seneye artık kom alırız
O segmenti atabilir misiniz merak ettim biraz incelemek istyorum.Maşallah diyorum Kom alırsanız sizi milli takıma alsınlar Kadir Kelleci'de 1 SAAT 58 DK tamamlamış.
Gülmeyi unutmuşum 😅 var bi hayalimiz. Her şey hayal etmekle başlarMaşallah diyorum Kom alırsanız sizi milli takıma alsınlar Kadir Kelleci'de 1 SAAT 58 DK tamamlamış.
Sizin takımdan biri ile tanıştım o gün ben. Hatta otobüsle birlikte indik aşağıya. Sizden bi'kaç kişi daha var dedi ama onlara rastlamadım hiç.Yarış harikaydı. Kulüp sporcumuz Şevval Mtb kategorisinde çok antrenmanı olmamasına rağmen 1.oldu.Tebrik ediyorum tekrar kendisini.
Kenan arkadaşımız genel klasmanda 21.oldu , Arda arkadaşımız da 119.oldu.Ben 163.oldum.Yarışı hasta olarak tamamladım. Yarışın son 4 km
gözyaşları içinde ağrılı , mide bulantılı olarak tamamladım. Aslında sorun büyükmüş ama tabi yarış heyecanı ile bunu algılayamıyorsunuz.
Yarıştan hemen sonra istifra ettim. Daha sonra otobüsle aşağı inene kadar çektiğim acıyı tarif edemem. Otobüsten hemen sonra ambulansa bindirildim.
Hastanede serum taktılar ,tansiyonum düşmüş ve kalp enzimlerim 2 katına çıkmış. Bunu gören acil doktoru anjiyo olmam gerektiğini söyledi. Allahtan
kalp damar cerrahı bir doktor da acilde annesini getirmiş o baktı sonuçlara , yabancı kaynaklardan bisikletçilerle ilgili makaleleri okudu hemen şunu
söyledi ; Ağır spor yapan , yoğun temposu olan sporcularda bu durum gözlenmiş 1 haftalık teste sokulmuş tüm sporcularda kalp enzimleri normal üstüne
2, 3 kat çıkıyormuş. Düzelmesi ise 24 saat içinde başlayıp 1 haftada sonlanıyormuş. Benimkisi 1 saat içinde yarıya düşmüştü. Bu süreçten geçmek gerçekten acı verici
ve benim için ise öğretici olmuş oldu. Bu olayı yazmamın sebebine gelince ise , bu tür bir durumda yarışı zorlamayın bırakın. Eğer devam ederseniz sonuçları acı verici
olup sizin de enzimleriniz coşabilir bunun sonuncunda size de anjiyo yapalım derler. Dikkat edin. Ayrıca On the go enerji jeli berbattı. Keşke içmeseydim. Mide bulantımın
başlıca sebepleri arasında hatırı sayılır bir yeri yeri oldu. Yarışa grip , uykusuz , yol yorgunu ve az besin alarak girdim. Evet yarışı tamamladım ama ölebilirdim. Allah korudu
diyelim. Bir çok ders çıkarttım. Aman kendinize dikkat edin. Tüm yarışan arkadaşları tebrik ederim. Sağlıklı günleriniz olsun. Saygılar....
Teşekkür ederim.Mükemmel bir organizasyon oldu hava muhteşemdi, ikramlar, boldu grip olarak girdiğim yarışta master 40-49 yaş gurubunda 61 kişiden 37. olmuşum 92 kilo ile daha iyisini yapamadım anladım ki 80 kg düşmeden bu iş olmayacak. Havalar bu ara ayarsız herkesi hasta etti. Size de geçmiş olsun @TeamO2.cc
4 kişiydik toplamda .Aynı otobüsle indik biz hepimiz.Sizin takımdan biri ile tanıştım o gün ben. Hatta otobüsle birlikte indik aşağıya. Sizden bi'kaç kişi daha var dedi ama onlara rastlamadım hiç.
Çok teşekkür ederim.@TeamO2.cc çok geçmiş olsun hocam. hiç birşey sağlığımızdan kıymetli değil. umarım çabucak toparlarsınız. jel konusuna da katılıyorum hiç bir zaman iyi hissetmedim jel ile.
organizasyon çok güzeldi, şansımıza hava da güzeldi. rotaya diyecek birşey yok zaten.
Çok geçmiş olsun, şikayetleriniz ve tahlil sonuçlarınız ilk anda kalp krizini düşündürür ve ekarte edilmesini gerektirir, şansınıza uzmana rastlamışsınız, tekrar çok geçmiş olsun, bizlerin de kulağına küpe olsun, paylaşmakla çok iyi ettiniz.Yarış harikaydı. Kulüp sporcumuz Şevval Mtb kategorisinde çok antrenmanı olmamasına rağmen 1.oldu.Tebrik ediyorum tekrar kendisini.
Kenan arkadaşımız genel klasmanda 21.oldu , Arda arkadaşımız da 119.oldu.Ben 163.oldum.Yarışı hasta olarak tamamladım. Yarışın son 4 km
gözyaşları içinde ağrılı , mide bulantılı olarak tamamladım. Aslında sorun büyükmüş ama tabi yarış heyecanı ile bunu algılayamıyorsunuz.
Yarıştan hemen sonra istifra ettim. Daha sonra otobüsle aşağı inene kadar çektiğim acıyı tarif edemem. Otobüsten hemen sonra ambulansa bindirildim.
Hastanede serum taktılar ,tansiyonum düşmüş ve kalp enzimlerim 2 katına çıkmış. Bunu gören acil doktoru anjiyo olmam gerektiğini söyledi. Allahtan
kalp damar cerrahı bir doktor da acilde annesini getirmiş o baktı sonuçlara , yabancı kaynaklardan bisikletçilerle ilgili makaleleri okudu hemen şunu
söyledi ; Ağır spor yapan , yoğun temposu olan sporcularda bu durum gözlenmiş 1 haftalık teste sokulmuş tüm sporcularda kalp enzimleri normal üstüne
2, 3 kat çıkıyormuş. Düzelmesi ise 24 saat içinde başlayıp 1 haftada sonlanıyormuş. Benimkisi 1 saat içinde yarıya düşmüştü. Bu süreçten geçmek gerçekten acı verici
ve benim için ise öğretici olmuş oldu. Bu olayı yazmamın sebebine gelince ise , bu tür bir durumda yarışı zorlamayın bırakın. Eğer devam ederseniz sonuçları acı verici
olup sizin de enzimleriniz coşabilir bunun sonuncunda size de anjiyo yapalım derler. Dikkat edin. Ayrıca On the go enerji jeli berbattı. Keşke içmeseydim. Mide bulantımın
başlıca sebepleri arasında hatırı sayılır bir yeri yeri oldu. Yarışa grip , uykusuz , yol yorgunu ve az besin alarak girdim. Evet yarışı tamamladım ama ölebilirdim. Allah korudu
diyelim. Bir çok ders çıkarttım. Aman kendinize dikkat edin. Tüm yarışan arkadaşları tebrik ederim. Sağlıklı günleriniz olsun. Saygılar....