Siz neden söylediğim kelimeye twkıldımız ki? Oradaki söylediğim şey şuydu, bir sporcuyu hiç çekmezken, diğer bir sporcunun her açıdan 10 larca fotoğrafı var, bu sizce doğru ya da normal olan şey mi? He, eğer normal ve olması gereken buysa, budur deyin, biz de bilelim taraflı olduğunuzu, işinizi herkes için değil bazıları ya da birileri için yaptığınızı...
oraya ne diye geldiniz siz? 5 dk durur giderim kafasında mıydınız? Gelirken peki, bunu söylediniz mi Mecit Bey e? Mesela , Mecit Bey, bana güvendiniz , ok, geliyorum ama fazla kalamam , ona göre , ilk kaçıştan sonrası ben yokum gibi mı oldu aranızdaki muhabbet ya da sözleşmemiz? Bu işin nasıl yapıldığını size öğretecek bilgim ya da tecrübem yok. Hangi açıda hangi saat nerede durmam gerektiği, kaç saat için batarya pil kaç tane yedek lens vs almam gerektiği gibi konulara hakim değilim.. Zaten ilk 30 için her yarışta düzinelerce resim blokları yaratıyorsunuz, size onları çekmeyin de diyemem, kimse diyemez ama belli ki bir kişiye 50 poz çekip sonra da kimseyi bekleyemem, başka işlerim var diyerek organizasyon bitmeden ayrılmanız sizin nasıl bir insan olduğunuzu ifşa ediyor.. üstelik sizi hedef almadım ben mal derken ama siz üstünüze alınmışsınız...