Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Üyelik sorunları

Scudo
Sayın abilerim ben CADILLAC adlı kişiden rahatsız ooluyorum durmadan bana acabayip özel mesajlar atıyor .:(

Ömer bu şikayetin yeri burası değil. Bu konuyu şimdi kilitliyorum. Şikayetini daha detaylı bir şekilde adminlere, Murat Abi (Murat Kılıç) veya Tuğrul Abi'ye bildir lütfen.

Üye alımlarıyla ilgili önerim var.
Yeni üyeler için foruma ısınma bölümü konulsun, artık üyeyi tanıma aşamasını yönetim belirler, 1 hafta mı der 1 ay mı bilmiyorum. Sürenin sonunda yönetimin kararıyla ya üyeliği durdurulur ya öyle devam edilir ya da bizlerin arasına katılır.
Ayrıca bu yeni bir üyeye kefilim diyen var olan bir üye olursa forumdan o kişi foruma direk bizler gibi üye olur. Bu aşamada kefille üye olan kişinin bir cezalandırma söz konusu olduğunda kefil olan kişi de cezalandırılır haliyle. Bunu da bilen üye ona kefil olan arkadaşına mahçup olmamak adına yanlış bir şeyden de çekinir.

@nyx

arkadaşa katılıyorum güzel bir öneri...

@çağatay_çankaya

henüz yönetim uygulamış degil sadece selim arkadasımızın getirdigi bir öneri.

@nyx

Evet, bu yoruma aynen katılıyor ve bu olası uygulamayı yürekten destekliyorum.

@baymineral

nufus cüzdanı fotokopisi istensin demedim.isim yazılırsa iyi olur dedim.simdi ben ve benim gibi isim yazan kişiler olarak bizler çokmu resmiyiz?

bu uygulama ikinci el bölümündede çok işe yarar bence insanların kafasındaki soru işaretlerini gidermişde olur bir yönde.

İnsanlar kendilerini nasıl ifade ediyorlarsa o şekilde kullanıcı adı almalı bence ve bunu istediklerinde değiştirebilmeli. Sonuçta burası googledan isimlerimizi taratılınca insanların karşısına çıkan bir yer. Belki şöhretli biridir, belki devlet memurudur, belki düşman sahibidir, belki paronayaktır. Bunları göz önünde tutmak lazım. Ayrıca böyle bir yaptırıma giderseniz gerçek ismini vermek istemeyen üye adayı sallamasyon bir isim vererek üye olacak, kimlik saklayacak üyenin önüne geçemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: nikanam ve rainn
@baymineral

aynen katılmaktayım ...

bir de oyle bir uygulama yapılacaksa 20 veya 25 yas ustu direk sorgusuz sualsiz alınmali bence ,alt yas katagorisi ise 1 ay denemeli olabilir ...

@kcuk_

Neden yaş sınırlaması konulmalı bence üst yaşlar denemeli olsun? Açıklama yaparsan sevinirim...

Kimse seviyeyi bozan konuşmaların olmasını istemez ve bence bu tür konuşmaları engellemek için iyi düşünülmüş bir proje bu. Ama çok zaman isteyen bir proje. Alıştırma döneminden geçmekte olan üyelerin bütün mesajlarını incelemek ve nasıl biri olduklarını kesitirmeye çalışmak çok zaman alır. Forum yetkilileri de işi güç sahibi insanlar olmalarına rağmen ellerinden geldiğince vakit ayırıp forumu iyi bir şekilde yönetmeye çalışıyorlar ama bu kadar çok zaman ayırabileceklerini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
bence olay şöyle olabilir bir normal üye birde premium üye (bunun türkçe karşılığı olan bi kelimede olabilir)
premium üyelik belli bir sembolikücret karşılığı olacak ,en az 1aydır aktif üye olarak foruma kayıtlı olacak ve bu üyeler bazı ayrıcalıklara sahip olacaklar
avatarları resimli olacak sadece premium üyeler satışa ürün koyabilecek fakat bütün üyeler satın alma işlemini yapabilecek gibi ....tabi bu ayrıcalık listesi çoğaltılabilinir.....

Yaşını bilemezsin kimsenin; kabul edilmek için 15 yaşında olur 25 yazar... Sıkıntı olur... İşi inanıp inanmama gibi bir güvene bırakmamalı forum yönetimi... Ayrıca hak ettiği düşünülen her yaştan insan banlanmakta bu forumda... Burada banlanan 30 yaş üstündeki lisanslı bisikletçi de, evli kadın da var... Buradan bunu anlayabilirsin...

@kcuk_

Geri