Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun parmak eldiven tavsiyesi ?

batuhany

Aktif Üye
Tepki
43
Arkadaşlar uzun parmak eldiven alıcamda ucuz ve kaliteli bir şey arıyorum yardımcı olurmusunuz.

Scudo
sedona DH eldiveni var 26 ytl en uygunu odur ;)

(link)

bunundışında bilgi olarak söylüyorum eğer uzun parmaklı eldiven alacaksanparmak uçlerına dikkat et .orada kaymayı engelleyen şeritler olanlardan seç ;)

güzel eldiven ama çok sogukta fazla işe yarayacagını sanmam!

Salomon diye kayak malzemesi üreten bi marka var eldivenleri windstoper li soguk geçirmiyo_Onlardan bulursanız alın.(Fiyatı 50-90 Ytl)

• Beğen
Tepkiler: batuhany
(link)
Sedona Uzun Parmak -Su ve rüzgar geçirmez-Fren kollarından kaymayan parmak tasarımı-Fosforlu kumaşı sayesinde gece rahat kullanım imkanı
20,00 YTL
(link)

Tavsiye ederim.

Eldiven bulabilirsen denedikten sonra bilgilerini paylaşırsan sevinirim.Bu arada eldiven alırken fren -vites kontrolünü sağlayabileceğin bir eldiven olmasına dikkat et

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar. Haftasonu alıcam büyük ihtimal.

@yighitjan

O kadar para veriliyorsa sanırım bisiklet için özel üretilmiş bir eldiven almak daha mantıklı olucaktır.

Bu arada ellerin çatlaması, kuruması senin için önemliyse (ellerinle ince işler yapıyosan) Lapierre'in eldivenlerini tavsiye ederim, gerçekten rüzgar geçirmiyorlar ve -3, -4 dereceye kadar çok etkililer. Bu biraz fiyatlı.
Biraz daha ucuz bir alternatif olarak velespitte güzel shimanı eldivenler görmüştüm. Onlarda windstopperdı fiyat 50 YTL civarı olsa gerek ama emin değilim.

• Beğen
Sedona öneririm ben de üzerinde -5c yazan modeli soğukta gayet koruyucu...

• Beğen
Sedonanın DH eldivenini Soğuk havalar için kullanıcaksa kesinlikle alma..
Bende bilmeden aldım bin pişman oldu üstü resmen açık soğuk koruması sıfır...

Alıcaksan windstopper lı bir eldiven almaya özen göstermen daha iyi olur...
Ben deltadan aldım siyah windstopperlı eldiven.. Fiyatı yaklaşık 50 ytl civarıydı..
-10 dereceye kadar idare edebiliyor ama bunun altındaki soğukluklarda malesef yetersiz.. Ama -5 dereye kadar hiç hissetmiyosun soğuğu..

Sivas'ta ellerimizi -20 den korumak için ne yapmak lazım peki!?... :)

@matrixod

Doktor ne yerse yesin dedi : )
Konformist bir bisikletçi değilim. Hasta olmadığım sürece bisiklete binmekten kaçmam, yağmurda veya çamurda da okula artık bisikletle gidiyorum. Karda da antremana çıkıyorum.
Ama -20 derecede biraz fazla artık, hipotermi geçirebiliceğim havalarda da binmem kardeşim :)

Yitighan soğukta işe yaramıyıcağını söylemişşsn.Bende aynısı var ve çok sıcak tutuyor :) ayrıca 60-70 ytl verip eldiven vericeğime sedona dh alırım.Çok kaliteli bi eldiven bence.Belki onlar gibi 1 sene fln kullanamazsın ama çok güzel bi eldiven.

Teşekkürler herkese. Dediğim gibi, haftasonu bakıcam dediğiniz eldivenlere.

O kadar para veriliyorsa sanırım bisiklet için özel üretilmiş bir eldiven almak daha mantıklı olucaktır.

Bisiklet için Özel üretilen eldivenler o çok soguklarda(-15,-20) İşe yaramaz.(Denedim biliyorum.)

@koraymalkoc

Sedonanın Dh eldivenini denedik(Deniz Abi alcaktı hatta).Ama fazla sogukta işe yaramayacagını anladık ve eldivenden vazgeçtik.

Arkadaşlar - derecelerde zaten bisiklete binmicem. - dereceleri tartışmaya gerek yok. :)

ben de delta aldm (45 ytl) tamam rüzdar geçirmiyor ama bu sefer de ellerim terliyor, pek memnun değilim..

Bence sedona DH yeterli zaten bisiklete binerken ısınıyorsun.Soğuğu eline geçirmiyor tam.Bende şu an var ve çok memnunum.

bnde sipariş ediyorum yarın bir tane sedona dh eldivenden.şuan kulladığım sedona nını jelli bir eldiveni parmakları açık olanlardan onlar eliminn kapalı bölegelerini gayet iyi koruyor yazlık olmasına rağmen.ayrıca Koray'ın dediği gibi bisiklet sürerken vücudumuz ısınıyor soğukluğu fazla hissetmiyorsunuz. arkadaş - derecelerde kullanmayacam diyiyor o zaman en uygun ve kalitelisi sedona dh olacaktır ...

Geri