Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uzun turlar yapabileceğim bisiklet önerisi

Tepki
7
Arkadaşlar şehirler arası çadırla uzun turlar yapmak istiyorum, bisiklet için bütçem 2.500 TL (Biraz daha yükseltebilirim bütçeyi)

Yolda bana en az sıkıntıyı çıkaracak kaliteli bir bisiklet istiyorum. 28'' ve V frenli olması önemli.

Boy: 183
Kilo: 92

Link olarak önerdiğiniz bisikletleri atabilir misiniz?

Birde;

Şöyle eski bir bisikletim var, bu bisiklete masraf yapmaya değer mi sizce?

http://oi48.tinypic.com/vobx20.jpg

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
Scudo
@MahmutBurak.Şimşek Bu konuda benim sana tavsiye edebileceğim iki bisiklet var.

Birincisi Corratec Trekking Harmony

https://www.deltabisiklet.com/modules/catalog/products/pr_01_4526_min.jpg?rev=1424511410

İkincisi de Geotech Trip olabilir senin bütçene uygun olarak.

https://www.deltabisiklet.com/modules/catalog/products/pr_01_4102_min.jpg?rev=1417074780

Buna bir tane de heybe alırsan arka tarafa tam tur - uzun yol için kullanabileceğin bir bisikletin olmuş olur. ;)

fuji almak istiyorum param yok sen al bari turing 2015 tam o paraya 28 v fren ve çok iyi,eski bisikletide bana ver,toplarım kendimce
edit:
yorumları okumadan yazmıştım,herkesin aklına takılmış fuji.
fuji aşkı ile yanıp tutuşuyoruz demek.
şunu da belirtmek lazim bisan xty5600 ile 25 şehir dolaştım,bisikletin payı gezme ve keşfetme arzusunda azdır,anın ve ne kadar şanslı olduğunu bilip zevk almaya bakmak lazim .

@Kuzey Ege
Kuzey Ege'nin dediği gibi ben de mevcut bisikleti biraz masraf yaparak uzun turlarda kullanırdım. Zaten bisikletinizin kadrosu Fuji Touring'e benziyor. Ayrıca geçenler de Kuzey Ege eski bisikletini Plasti Dip ile boyamıştı. Vaktiniz varsa siz de deneyebilirsiniz.

Bu paraya alacağın aksesuarlarda dahil mi ? Onlarda baya bi tutacak çünkü.

Arkadaşlar merhaba,

WP_20151220_02_55_17_Pro.jpg

Tavsiye üzerine şuan ki bisikletim üzerinde bazı değişiklikler yaptım ama bana yeterli gelmiyor ve daha fazlada masraf yapmak istemiyorum. Örneğin hafta sonu ben gece bisiklet sürmeye çıkarım genelde ama şuan ki bisikletimle mümkün değil bu en ufak bir yağmur yağdığında, yada su birikintisine girdiğimde gerçekten fren diye bir şey kalmıyor. Jant ve pabuçlar kuruduktan sonra gayet düzgün çalışan sistem geri geliyor. Yokuş inerken bir su birikintisine girmek yada uzun bir yokuşta aniden başlayan yağmur büyük sıkıntı çıkartabilir bana. Mevcut kullandığım bisikletimi zaten yeni alacağım bisikletin bütçesine eklemek için sattım. İstediğim eski bisikletime masraf yapmak yerine uzun tur için uygun bir bisiklet almaktan yana. (Fren sorununu kendi çabalarımda 2-3 defa çözmeye çalıştım ama sonuç hep aynı.)

Kafamda 2 bisiklet var Fuji touring ve Carraro CR-TOUR WORLD. Carraro'nun bisikletini gerçekten çok beğendim ama araştırmalarım sonucu Carraro bu modeli tanıtmış ama üretmemiş 2016'da üretileceği ve fiyatı da 3 bin lira civarı olacağını söyledi bi Carraro bayisi toplantıda söylenmiş kesin üretilecek, siparişte verdik ama tarih veremem ne zaman geleceğiyle ilgili dedi. 2016 yılının ortası bile olabilir, tarih belli değil. Bu durumda Fuji touring 2015 en mantıklı seçim gibi duruyor ama ben yinede Fuji touring dışındaki önerilere açığım. Belki bir sürpriz olur Carraro'nun çıkış tarihi belli olursa ona bekliyebilirim. Yada bu iki modelin arasına yeni bir alternatif ekleyebilirim. :)

Bu arada Carraro CR-TOUR WORLD:
Carraro CR-TOUR WORLD.jpg

• Beğen
Tepkiler: caesar
Şunu unutmamak gerekir bisikletin maekasından çok donanımı önemlidir bisikletin kadrosunda yazan stikıra bakmayın kendi bisikletine güzel bi kelebek gidon iyi bir sele ve lastikle dünyayı gezersin mutluluk altındaki markada değildir selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: sargon ve mhd
Dünyayı gezerim fiyatı 1000. Lira markaya fiyata odaklanmıyalım arkadaşlar bakımlı bir bisikletle heryeri gezebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: mhd
Geri