Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vans !

Özgür!

Forum Bağımlısı
Tepki
489
izmirde Vans (ayakkabı) satan bir yer biliyormusunuz?:(
istanbulda olabilir yazın gidince alırım:)
şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

Scudo
Evet, Kadıköy'de REXX sinemasının yanındaki dükkanlarda satılıyor;) Sağlam ayakkabılar. Kaykaycıların tercih etmesi her şeyi anlatıyor:)

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
@Selim Çam

teşekkür ederim Selim abi:)
peki fiyatlar hakkında bi bilgin varmı?

kardeşim daha yeni baktımdı, 69 mu 89 mu öyle bişiydi. Yarın sabahtan geziye giderken bakarım; doğrusunu yazarım..

@Selim Çam

aa iyiymiş öyleyse ya
tekrar teşekkürler

Ben mor-siyah damalı almayı düşünüyorum. Amerika'da olmuş olsaydım orada custom olarak kendi zevkine göre tasarlatıp sipariş verebiliyorsun. Tabanı, dili, kenarları, içi, dışı, altı, üstü, bağcıkları..

ben siyah beyaz damalı düşünüyorum ama mor siyahta fena olmaz aslında

Özgürcüm seLam.. Fiyatı 89 YTL, peşin alırsan 80 YTL.. Mor-siyah gelmemiş ve Türkiye'ye gelmesi beklenmiyormuş.. Moralim bozuldu.. Siyah-beyaz, kırmızı-siyah filan onlardan var..

@Selim Çam

hmm teşekkürler..

@Jr.BMX

teşekkürler bakıyorum şimdi

bende pembe-kahverengi olanlardan var bir tanıdığım italyadan getirmişti :D

izmirde tiwigy spor dan bulabilirsin. sewinç pastanesinden alsancak camiine doğru giderken devlet hastanesinin karşısında her çeşidi mevcut...

@oxsy

çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi oldu öğrendiğim

edit:peki bu vans ler çakma değil di mi :)
Türkiyede satılmasından uyuz oldum birazcıkta:p

hayır kesinlikle orda satılan bütün malzemeler orjinal izmirin en eski spor mağazalarından biri diye biliyorum tenis paten ve kaykay üzerine yoğunlaşan biryer...(çakma derken anlatmak istediğin imitasyon olarak algıladım ona göre yapıyorum bu yorumu)

@oxsy

evet imitasyon demek istemiştim kelime aklıma gelmedi..
peki Etnies falanda varmıdır?
tşkler

ewet etnies te war

rica ederim...

Özgür, Oxsy arkadışımızın dediği yer doğrudur orda olduğunu bilirim hatta zamanında ordaki patenlere ağzımdan sular akarak bakardım :)

birde ben yer söleyim Forum bornova da ya Bershka ya da Pull&Beer magazasında gördüm ikisi yanyana zaten , bulman sorun olmaz yani yanlış hatırlamıyorsam siyah beyaz vardı

Geri