Merhabalar,
Dün akşam bostancıda başıma gelen bir olayı, insanların dikkat etmesi ve aynı tufaya düşmemesi adına paylaşmak istiyorum.
Caddebostan sahilinde koşu yapmak üzere evden araç ile çıktım. Bostancı köprüsünden sahile bağlanan yolda (kadıköy yönü) ışıklarda bekliyorum. Hafif rampası olan bir yer. Yeşil yandığında sağa doğru mecburi dönüştür. 100 araç kadar bekliyoruz. Işık yandı kalktık ve sağa doğru dönüş yaptık. Hemen köşede bekliyormuş memur müsvetteleri. Çevirdi beni. Kontroldür diye insan gibi camı açtım.
P1 : Beni görür görmez kemeri alal acele bağladın.
Ben : (Önce kısa süreli şok ) Evimden çıktığım andan itibaren kemerim bağlı.
P1 : Ben kör değilim. ( Bu sırada ışıkla kemerin alt kısmını kontrol ediyor. Tabi ki olması gerektiği gibi bağlı )
Ben : Ben kemerimi evden çıktığım andan itibaren bağladım. Yanlışınız var
P1 : O zaman ışık ihlalinden yazacağım.
Ben : ( Yeni bir şok ) Şaka mı yapıyorsun 100 tane araçla birlikte çıktım.
P1 : Ben şefimin doğrultusundan hareket ediyorum. Derdini ona anlat. Ver Ruhsatı ehliyeti.
Ben : Tamam. ( Araçtan inip şefinin yanına gittim )
Ben : Bana ne için ceza yazacaksınız çok merak ediyorum. Ne ışık ihlali yaptım nede kemersiz çıktım. Kemerim bağlıydı. ARkadaşınızın hatası var. Mobese varsa bakabiliriz.
P2 : Bir saniye ( elindeki cihazdan birşeylere baktı )
P3 : Biz görmeyene kadar kemerinizi çözmeyin
Ben : Arkadaş benim kemerim bağlı !
P2 ve P3 : Tamam uzatma hadi git.
Ben : Hiç hoş değil bu yaptığınız. ( Araca geçip devam ettim )
Aslında içimden geldiği gibi sövüp üçünede girişmek istedim. Adamlar bir mafya gibi alanen insanları taciz edip ceza kesmenin peşindeler.
Sevgili forumdaşlar, işte, güvenliğimiz bu gibi haysiyetsiz, karaktersiz, vasıfsız insanlara emanet. Şahsıma ait bir araç aldığımda ilk işim araç içi ve dışı kamera almak olacak. Bu gibi mafyalık peşinde koşan kansızlara pabuç bırakmamak için.
Dün akşam bostancıda başıma gelen bir olayı, insanların dikkat etmesi ve aynı tufaya düşmemesi adına paylaşmak istiyorum.
Caddebostan sahilinde koşu yapmak üzere evden araç ile çıktım. Bostancı köprüsünden sahile bağlanan yolda (kadıköy yönü) ışıklarda bekliyorum. Hafif rampası olan bir yer. Yeşil yandığında sağa doğru mecburi dönüştür. 100 araç kadar bekliyoruz. Işık yandı kalktık ve sağa doğru dönüş yaptık. Hemen köşede bekliyormuş memur müsvetteleri. Çevirdi beni. Kontroldür diye insan gibi camı açtım.
P1 : Beni görür görmez kemeri alal acele bağladın.
Ben : (Önce kısa süreli şok ) Evimden çıktığım andan itibaren kemerim bağlı.
P1 : Ben kör değilim. ( Bu sırada ışıkla kemerin alt kısmını kontrol ediyor. Tabi ki olması gerektiği gibi bağlı )
Ben : Ben kemerimi evden çıktığım andan itibaren bağladım. Yanlışınız var
P1 : O zaman ışık ihlalinden yazacağım.
Ben : ( Yeni bir şok ) Şaka mı yapıyorsun 100 tane araçla birlikte çıktım.
P1 : Ben şefimin doğrultusundan hareket ediyorum. Derdini ona anlat. Ver Ruhsatı ehliyeti.
Ben : Tamam. ( Araçtan inip şefinin yanına gittim )
Ben : Bana ne için ceza yazacaksınız çok merak ediyorum. Ne ışık ihlali yaptım nede kemersiz çıktım. Kemerim bağlıydı. ARkadaşınızın hatası var. Mobese varsa bakabiliriz.
P2 : Bir saniye ( elindeki cihazdan birşeylere baktı )
P3 : Biz görmeyene kadar kemerinizi çözmeyin
Ben : Arkadaş benim kemerim bağlı !
P2 ve P3 : Tamam uzatma hadi git.
Ben : Hiç hoş değil bu yaptığınız. ( Araca geçip devam ettim )
Aslında içimden geldiği gibi sövüp üçünede girişmek istedim. Adamlar bir mafya gibi alanen insanları taciz edip ceza kesmenin peşindeler.
Sevgili forumdaşlar, işte, güvenliğimiz bu gibi haysiyetsiz, karaktersiz, vasıfsız insanlara emanet. Şahsıma ait bir araç aldığımda ilk işim araç içi ve dışı kamera almak olacak. Bu gibi mafyalık peşinde koşan kansızlara pabuç bırakmamak için.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: