Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Velogames fantasy cycling giro d'italia

Scudo
ya ben isterim aslında. ama ortamın samimi olması gerek,aramızda güzel bir sinerji yaratabilir isek varım.

kişi başı 3*5TL falan patlar. Kişilere fazla gelirse daha da düşürürüz hediyeyi. Maksat dediğim gibi keyif alalım,eğlence olsun. BEN VARIM

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Onur Ali İmren
Akşam düşünmüştüm aynı şeyi. Şapka olayı iyiymiş. Ben varım.

ya da şu çok mu olur? kişi sayısı artarsa pay düşer belki olabilir diye düşündüm....
http://content.prendas.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/600x600/c96a280f94e22e3ee3823dd0a1a87606/2/0/2015-santini-giro-d-italia-maglia-rosa-pink-jersey-overall-leader-by-lebole-re942005giro-side.jpg

Bana da uyar,hatta çoğunluk istanbul da baktığım kadarı ile,giro nun bir etapını izleyebilceğimiz bir cafe felan bulabilirsek toplanıp izleyebiliriz.

Vallahi millet benim yüro sıport üyeliği var. leptobu getiririm izleriz. Kişi sayısı belli bir sınırda olsun derim. Çünkü çok olunca işler karışır.

forma çok güzel ama bende sembolik olmasını isterim. Ayrıca kişi sayısını sınırlar isek forma için ayrılması gereken para beni zorlayabilir. Part time çalışıp okuyorum. FAKİR DEĞİLİM DAHA O KADAR ÖLMEDİM ama bunu da diyeyim..

şapkaya varım. Hatta matara veya tişört de olabilir. Hani daha çok kullanılabilir diye diyorum.

Önerilerim şunlar

- Sembolik hediye
-sınırlı kişi katılımı
-saygılı ve sıcak bir ortam

Katılıma benim çalışma saatleri çok değişkenlik gösterdiği için (mesela bugün izinliyim ) katılamayabilirim, söz vermeyeyim ama eğer günü denk gelirse seve seve gelirim..

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
Geçen yıl Giro'da çok iyi bir takım kurup dünya sıralamasında 300. olmuştum bu yıl da iddialıyım. :p

Muhtemelen son güne kadar sürekli değişiklikler yapacağım için şimdilik takımı koymuyorum. Herkese başarılar.

kep ve toplanma +1
Bu arada hangi lige katıldık? Ben League Name: Bisiklet League Code: 05114245 olana katıldım.

İş ciddiye bindi bi dakka o zaman ben takımıma bi daha bakayım oyle laylaylom kurmuştum ilk başta hehehe ;)

• Beğen
O zaman hepimiz aynı lige katılalım
kopya çekmeyelim....................
özgün takımlar olsun. Giroya ne kadar kaldı ? 2-3 gün?

• Beğen
ben bisikletforum ligindeyim.

şu anda 13 kullanıcı lige kayıt yapmış gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: sebevi
Tamamdır bende bisikletforum lgine katıldım

benimkiseninkini döver zaphodbeeblebrox. şapka buraya lütfeeenn:krsn:

• Beğen
Tepkiler: sebevi
Pozzovivo tavan yapmış almayanı dövüyorlar, sembolik hediye olayına ben de varım, şapka falan. Yarışı belki Sedona Concept Cafede izleyebiliriz. Burda Eurosport yayını var mı bilen yazabilir mi ? Diğer cafelerin 5-6 saat bisiklet yayını açacakları günler daha çok uzak :(

@Ucuncu Emre
Ben de aynı yeri düşündüm açıkçası. Yeniköy'den bahsediyorsun sanırım. Yarış günü ve saatine göre belki öncesinde bir sahil turu atılır bisikletlerle.....

İş ciddiye binmiş sanki. Ben takımı kurdum bıraktım. Sonu ne olur bilemem.
@Oğuzhan Y. her etap için takımı güncellemek mi gerekiyor? veya güncellersek daha iyi puan mı alırız?

Geri