Scutoid
TX 150
- Tepki
- 73
- İsim
- Kerem Y
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba,dün dershanenin yakınında yavru bir kedi gördüm.Onu biraz sevip ona süt aldım.Ondan sonra etrafımda öğrenciler toplanmaya başladı.Kaldırıma oturduğumda kucağıma çıkıyordu.Titriyordu.Belliki annenin yumuşak karnına uzanmak istiyordu.Sonra derse girmek zorunda kaldım.Dershane idarecileri kediyi içeriye aldı.Ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla kediyi çocuklar almak için kavga edip bir taraf kediyi alıp götürmüş.
Vicdan azabı çektiğim nokta şu ; Kedi ilk başta miyavlayıp yanıma gelmeye başladı bende dayanamayıp onu besledim ve insanların ilgisini çekti bu durum.Acaba kedinin annesi bilerekmi oraya bırakmıştı ? onu annesinden mi ayırdım ? Yani yemek bulmaya vs. mi gitmişti ? Lütfen beni aydınlatın.İnsandan çok hayvan seven bir insanım.Onu doğaya mı terketmeliydim ?
Vicdan azabı çektiğim nokta şu ; Kedi ilk başta miyavlayıp yanıma gelmeye başladı bende dayanamayıp onu besledim ve insanların ilgisini çekti bu durum.Acaba kedinin annesi bilerekmi oraya bırakmıştı ? onu annesinden mi ayırdım ? Yani yemek bulmaya vs. mi gitmişti ? Lütfen beni aydınlatın.İnsandan çok hayvan seven bir insanım.Onu doğaya mı terketmeliydim ?