Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Videolarımızı burada toplayalım

İngilizce güzel videolar buldum, ingilizce bilmeyenler (benim gibi) tekrar tekrar izleyip öğrenebilirler.

pedal gap
(link)

front wheel hops
(link)

wheelie drop
(link)

rocking
(link)

rear wheel hop
(link)

zap taps,
(link)

manuels
(link)

track stand
(link)

180 derece Spin
(link)

static 360 spin
(link)

forward foot
(link)

leech loops
(link)

360 exit
(link)

punch spins
(link)

hopping
(link)

wheelies
(link)

bunny hops
(link)

straight endo
(link)

Daha fazlasını bulursanız bu başlık altında verin :smily143:

Scudo
bu adam bi videonun başında tercümesi "kimse anasının karnından bisikletçi olarak doğmaz, ben de başladığımda sıfırdım" gibi bişeyler diyo :p tüm ihtiyacımız olan biraz çalışmakmış ona göre.

@muratevgin

Bisiklet eğitimi ile ilgili olduğundan püf noktalarına açmıştım ama nasıl uygun gördüysen ;)

umarım bu sefer yanlış yere açmamışımdır

süper ve aşırı zekice yapılmış bunun satışı varmı acaba merak ettim paylaşım için teşekkürler

ve aynakolda kaç tane yaprak var öyle:eek: arkada ruble dişlisi kalmamış aynakolu uçurmuş adam böle bi sistem yer yüzünde varmı yoksa torna işimi bu

Ben yine bir slayt çalışması yaptım, bu defa geçenki gibi hızlıda değil resimler..
ekleyeyim dedim ,yorumlarada açığız ,SEVGİLER :)

burdada maşanın fren gücüne dayanıklılığı na bakılıyor bu yorulma testi ile

(link)
arkadaşlar bir izleyin bu nasıl bisiklet kullanmak anlamadım adam ordan oraya uçuyo süper hatta müthiş ilk izledim ağzım böyle oldu:eek: beraber pedallamak dileğiyle iyi günler

Arkadaşlar bu video'yu izlemeyen varsa mutlaka izlemeli.. İnsanın gözleri doluyor..

Hakkında idam kararı çıkmış.., cebinde 80 lira.., 39 yaşında bir insan, Arkadaşları bile arkasını dönmüş..
Bu durumdayken, düşmanlar ile işgal edilmiş ve neredeyse yok olmaya yüz tutumuş bir toplum'dan koskoca modern ve güçlü bir devleti nasıl bukadar kısa sürede kurup, organize edip şekillendirdi halen aklım almıyor...

Kurduğun Cumhuriyet'in çocukları izinde Ata'm!

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Arkadaşlar videoyu görmeyen arkadaşlar için burayada ekledim :)

İlk Video

İkinci Video

Üçüncü Video

Yorumları bekliyorum arkadaşlar

Geri