Scudo Sports

Vintage Electric Tracker

sspl

Forum Bağımlısı
Tepki
2.689
İsim
Emre
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Carraro
Özetle;
  • Standart hızı 30km/h ile sınırlandırılmış fakat ilave olarak alınabilen yarış modu ile 57km/h hıza ulaşabiliyor. Yarış modu motorsiklet ehliyeti ile kullanılabiliniyor.
  • Single speed olduğundan bataryanız bitince pedal çevirmek biraz sıkıntı verebiliyor.
  • 2 saatte tamamen şarj olabilen bataryası ile 55km menzile sahip.
Fiyat: 4.995$'dan başlıyor. Alacağınız ek donanımlarla 5.500$'a kadar çıkabiliyor.
Ağırlık: 35kg
Renk: Indian Red, Excelsior Blue, Slate Grey, Racing Green olarak standart renklerine ek olarak RGB tonlarında istenilen renk +600$ karşılığında alınabiliniyor.
Kadro Materyali: Hydroformed(inceltilmiş) Aluminyum Alaşım

Teknik Özellikler:

Frenler: Avid BB7 Mekanik Disk + 160mm Rotorlar [2016 Model'de Shimano Alfine Hidrolik Disk. 180mm ön. 160mm arka.]
Elcikler: El yapımı Brooks deri elcikler.
Sele: El yapımı, yaylı Brooks sele.
Lastikler: Schwalbe Fat Frank 26x2.35 [Krem ya da Siyah renkte tercih edilebiliniyor]
Motor: 3000W Crystalyte
Aksesuarlar: Park ayağı, Hızlı Şarj Aleti, Aluminyum Arka Çamurluk, Xanadu far, Opsiyonel arka port bagaj +290$, Opsiyonel deri port bagaj çantaları +$800, Seleye monte edebileceğiniz opsiyonel arka led ışık +$75 , Sele altı Brooks çanta +$100

Tercih edilir mi bilinmez ama çok sevimli duruyor :)

Dosyalar

• brooks-800.jpg
    brooks-800.jpg
    50,3 KB · Okunma: 63
  • e-tracker-2-battery-1440.jpg
    e-tracker-2-battery-1440.jpg
    55 KB · Okunma: 64
  • e-tracker-2-brakes.jpg
    e-tracker-2-brakes.jpg
    132,4 KB · Okunma: 66
  • e-tracker-2-light.jpg
    e-tracker-2-light.jpg
    97,1 KB · Okunma: 67
  • e-tracker-2-phil.jpg
    e-tracker-2-phil.jpg
    108,7 KB · Okunma: 67
  • e-tracker-head.jpg
    e-tracker-head.jpg
    50,2 KB · Okunma: 70
  • e-tracker-throttle.jpg
    e-tracker-throttle.jpg
    60,5 KB · Okunma: 62
  • fatfrank-1440.jpg
    fatfrank-1440.jpg
    58,1 KB · Okunma: 64
  • i-G5sPB4k-X2.jpg
    i-G5sPB4k-X2.jpg
    135,2 KB · Okunma: 63
  • i-VnqT3p6-X2.jpg
    i-VnqT3p6-X2.jpg
    148,2 KB · Okunma: 75
  • i-X3gjDR3-X2.jpg
    i-X3gjDR3-X2.jpg
    139 KB · Okunma: 65
Scudo
işte ,elektrikli bisiklet dediğin böyle olmalı, bizim yollarımızda ise çin malı kocaman bataryaları olan sukutırlar,fakat fiyatı ,işte o biraz düşündürüyor.

• Beğen
Tepkiler: sspl
Daha önce paylaşılmıştı sanırım. Tasarım harikası bir makina olmuş. Keyifle sürülür fakat ülkemiz için uygun olduğunu düşünmüyorum. Yollarımızda ziyan olur :(

• Beğen
Hocam burada istediği değeri göremez, buradakiler der "Lan ahm*na koyim bu ne la buna vereceğime gider ybr alırım şahin alırım ahğahğahğahğah" "Buna binsem mahalleli bana kıçıyla güler ahğahğahğağh" ama gelse ilk sahibi ben olurum tabi :D

• Beğen
@enqinHLC daha önce paylaşıldığını görmedim, aratıp baktım bulamayınca paylaşayım demiştim. Paylaşıldıysa kusuruma bakmayın lütfen. Bunu alan koleksiyon için almalı çok güzel bir görüntüsü var bence. Dediğiniz gibi ziyan olur malesef buralarda..

@TheOneUser Fiyatının biraz daha uygun olması lazım diyeceğim ama bu kalitede bir ürün bu fiyattan aşağıda zor gibi biraz :) Şahin deme bana nolur şahin deme :D

@emir yakup bulut Usta, biraz alım gücüyle alakası var bunun. Kim ister bu varken ona binmeyi yoksa :)

@sspl Ne oldu hocam Şahin falan :) Doğan diyelim :)

Geri