Scudo Sports

Vitendo Combo hk

osmancan71

Forum Bağımlısı
Tepki
2.258
İsim
osman
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Bugün kontrol amaçlı doktora gittim. Ağrım sızım pek yoktu ama bisiklete iki senedir başlayalı gitmemiştim. Ikı dızde de menıskus var. Doktor menıskuslerde yumuşama(heralde böyle demişti hatırlayamadım) var kopmaya yakıb ama ileri seviye değil yasin genç kılon az bisiklet surebılırsın uzun süre daha sıkıntı yasamazsın dedi.

Sonuç olarak vıtendo combo diye bir ilaç yazdı. Ilk başta tereddüt ettim ama ağrım olmadığını bildiği kontrole geldiğimi bisiklet surdugumu söylediğim için sormadım. Kullan 1 ay sonra kontrole gel dedı. Ağrı kesici yazdığını düşünüyordum artık ilacı alıp okurum üzerini dedim 220 tl ye aldım takviye bir tabletmıs ağrı kesici felan değil. Hepsi burada ve trebdyolda yorumları okudum(eklem sorunu olanlar kullanmış)olumlu hep. Bu forumda kullanan varmı diye baktım ama arattıgımda çıkmadı. Kullanan debeyımleyen arkadaşlar var mı?

Dosyalar

• SAVE_20211019_160821.jpg
    SAVE_20211019_160821.jpg
    47 KB · Okunma: 201
  • SAVE_20211019_160814.jpg
    SAVE_20211019_160814.jpg
    52,1 KB · Okunma: 284
  • Beğen
Tepkiler: tgbhzln
Scudo
glukozamin takviyesi vermiş doktor. bu marka olmasa da benzerlerini kullananlar mutlaka olmuştur aramızda. en bilinen markalardan biri osteo bi-flex. Ben de bir dönem kullanmıştım. Kullandıkça dizleri rahatlatan takviyeler bunlar. Bu markayı ilk kez görüyorum. İçeriğini kontrol etmenizde fayda var. Bir de trendyol gibi ortamlarda çok fazla sahtesi satılabiliyor bu tür ürünlerin. Mümkün mertebe eczane ya da tıbbi ürün websitelerinden almanızı tavsiye edeirm. Şifa bulmaya çalışırken sağlığınızdan olmayın. İlave olarak doğal yöntemler de var uygulayabileceğiniz. bamya tohumu ya da ilikli kemik suyu gibi. Bunlar da yine eklem sağlığını destekleyici rahatlatıcı etkiye sahipler.

glukozamin takviyesi vermiş doktor. bu marka olmasa da benzerlerini kullananlar mutlaka olmuştur aramızda. en bilinen markalardan biri osteo bi-flex. Ben de bir dönem kullanmıştım. Kullandıkça dizleri rahatlatan takviyeler bunlar. Bu markayı ilk kez görüyorum. İçeriğini kontrol etmenizde fayda var. Bir de trendyol gibi ortamlarda çok fazla sahtesi satılabiliyor bu tür ürünlerin. Mümkün mertebe eczane ya da tıbbi ürün websitelerinden almanızı tavsiye edeirm. Şifa bulmaya çalışırken sağlığınızdan olmayın. İlave olarak doğal yöntemler de var uygulayabileceğiniz. bamya tohumu ya da ilikli kemik suyu gibi. Bunlar da yine eklem sağlığını destekleyici rahatlatıcı etkiye sahipler.
Bamya ve paça ara sıra içerim :) eczaneden aldım. Doktorda özellikle söyledi bu ilacı al başkasını verebılır eczane dedi. Doktora gitmeden önce aybı hastabede KBB olan kuzenine sordum o önerdi doktoruda menıskuste hangisi daha iyiymiş sorayım dedikten sonra gittim.

Anladığım kadarıyla bu takviyeler kalıcı değil yani bu ilaca bağlı kalmama gerek yok sadece dizlerimde zayıflama olduğunda yada bamya kemik iliği gibi dizlerime yarayacak gıdaları hiç almayıp eksikliği oluştuğunda kullanmam gerekecek. Üzerinde de tedavi amaçlı değil ilaç değil felan yazıyor zaten

Geri