Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vites ayarı

Scudo
Önceden bisiklettem sürerken biraz ses çıkıyordu.Sonra bende düzelsin diye sizin yaptığınız gibi yaptım.Şu an daha fazla ses geliyor, düzelmiyor.Ben şimdi ne yapayım?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.S
@İsa Yavaş Aksi yönde sıkmayı veya gevşetmeyi denedeniz mi? Veya sorunun tam olarak nerede olduğunu söyleyebiliyor musunuz?

Her iki türlü de sıktım.Neyse olsun, en iyisi ben onu bir güzel yağlayayım.

iş yerinde olduğum için videoyu şu an izleyemiyorum ama birşey sormak istiyorum. vites 2 den 3 e geçerken tam olarak geçmiyor ve tıkırdama sesi devam ederek pedal çevirmeye devam ediyorsunuz. bunu düzeltmek için ne yapmalı, vites ayar kovanını sıkmak yeterli midir?

@erme1984 Eğer sınırlayıcılar doğru yerdeyse el ayar vidasını sıkıp gevşeterek o ayarı yapabilmeniz lazım. Onunla da olmuyorsa kadro kulağı eğri olabilir. Servise gitmekte fayda var.

teşekkürler, kadro kulağında sorun yok gibi... elle ben ayarlamıştım ama başka birşey yapmam gerekir mi diye sordum :)

İşte böyle videolar bekliyoruz.. Emeğinize sağlık :)

Çok güzel bir anlatım olmuş.

@yusufixx Eğer izininiz olursa yeni açtığım Bisiklet ve Teknik ((link) adlı sayfada paylaşmak istiyorum.

Merhaba kanalınızı yeni keşfettim ve tüm videolarınızı izledim gerçekte çook güzel olmuş elinize sağlık :) ayrıca bu video sayesinde sınır vidalarını tam olarak anladım yarın gidip ayar yapıcam hatta :D tekrar çook teşekkürler abone oldum ve yeni videolarınızı bekliyorum :))

5 yıldır bakımını yapmadığım Salcano Hector 21 vites 24 jant bir bisikletim var. Bisikletin (sadece kadrosunda) çizikler var. Yazıları vs. kalktı. Çoğu yerleri paslanmış fren ayarı vites ayarı vs. büyük ihtimalle bozuldu iyice. Bu sorunlara ne yapabilirim? Videolarınızı uzun süredir takip ediyorum bu arada. Başarılısınız devamını getirmenizi umut ediyorum

Öğrenilmesi gereken faideli bir konuydu zira bilmediğim için videolarınızı indiriyorum. Elinize sağlık.

Geri