Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vites ayarı

Scudo
Böyle videolar çoğunlukla 15-20 dk oluyor, gereksiz laf kalabalığıyla insanı boğuyor. Sizinki işlevsel olmuş, teşekkürler

Çok faydalı bir çalışma... teşekkür ederiz... sayfanızı bilmiyordum. şimdi sık kull. ekledim. Takipteyim...

Popüler olmaya aday bir video kanalı. izleyin izlettirin.

Kesinlikle videoların devamını bekliyoruz özellikle bakım ve temizlemeyle ilgili, elinize ağzınıza sağlık :)

Ben bugun Fuji Touring incelemenizi izledim, cok basarili buldum. Sayenizde dogru tercihle dogru bir bisiklet alacagim. 1 aya kalmaz Touring'in fotograflarini paylasirim umarim :)

Elinize sağlık. geçen ay başıma gelmişti yeni aldığım bisikletimde ön vites 2'ye geçmiyordu, forumdan yardım alıp H ve L vidaları ile oynarak sorunu çözmüştüm. Sizin videonuz da bu konu ile ilgili ve benim gibi yeni öğrenenlere yol gösterici..

elinize emeğinize sağlık. @nazmi bilmez dediği gibi bakım konusunda videoları bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
teknik bilgi ve sunum açısından oldukça başarılı buldum. Çalışmalarınızın devamını diliyorum

çok çok güzel youtube kanalınıda takipteyim anında mail geliyor :harika:
Mtb incelemeside bekliyoruz...

İşinin en iyisini en kalitesini yapan youtube kanalı bence

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Daha iyisi için elimden geleni yapacağım. Sevgiler.

Geri