Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Şu jempy drucker'da kim dedim bmc den . Meğerse adam 28 yaşındaymış. İlk defa pro tour takımına bu sene girmiş.

Bu arada hesjedal trek'e ; bardet cannondale'a gitti.

@orhca saganı alabilecek dört takım var. Tinkoff astana sky bmc. Diğerlerinin parası bütçesi yetmez. En az 3-4 milyon euro alır sagan. Nibali 4,5 milyon alıyor astanada

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Scudo
Etap profillerine bakınca asıl Vuelta Eylülde başlayacak gibi görünüyor. 11. etap herhalde en zor etaplardan biri olacaktır. 98. km sinde Collada della Galina daki zirvede kategori işareti yok bunun yerine ESP yazıyor ne demek bu ?
http://www.letour.fr/PHOTOS/VUE/2015/1100/PROFIL.png

@Cem Unden

Cannondale-Garmin'de sıkı bir liderlik savaşı olacaktır bence. Bardet AG2R'de tek liderdi şimdi çevresinde Talansky,Formolo gibi isimler olacak.

Bugün ilk gerçek zirve bitişimiz var. Ama bu da aslında tadımlık bir tırmanış zira yaklaşık 20km olmasına rağmen ortalama eğim %5 ve maksimum %14 olduğu gözüküyor :rolleyes:. Yani etabın ne kadar zor olacağına tempo yapılıp yapılmayacağı belirleyecek, aslında Sky ve Froome ilk tırmanıştan gelip çekici vurmayı seven bir adam ama sanki bugün bir hamle yapmayacak gibi geliyor bana. Normalde deriz ya büyük takımlar liderlik mayosunu alıp takımını yormak istemez diye bu laflar Rodriguez ve Valverde için pek geçerli değil, bu adamlar baştan sona giymekten zevk alıyorlar :komik::komik: Chaves bugün mayoyu kaybeder mi, bilemiyorum zira en yakın genel klasmancı Valverde var o da 50 saniye geride, çok da zor olmayan bu tırmanışta tutunabilir belki :harika: Galibiyet adaylarına gelirsek yine en büyük adaylar, çok zor olmayan bu tırmanışta en az 5-6 kişilik bir sprinte kalacağını düşünürsek aralarından Rodriguez veya Valverde :p alır. Ama bunlar hep varsayım işte, Astana gelip tırmanışın başından itibaren 30 km/s tempo yaparsa ortalık yangın yerine döner :hasta: Benim etap favorim ise formda gözüken Dani Moreno :harika:

upload_2015-8-28_9-48-42.png

@Cem Unden Ya bunu ben hiç düşünmemiştim.Büyük bir kazada adamlar rotor yanıgı içinde kalır,cidden tehlikeli olabilir.Ninja yıldızı gibi de keser adamı.

https://lh6.googleusercontent.com/proxy/U0I3rw_LJV-ixJo6gI1UIH1EgzvEmKA0rHJo_5q0WpDtku674Cs9bqd5ZukYxfbnzRzWdUt5or1h7rqA_RmkM3tzUKGh5BQY39fSl8hDgcWmI7gFAs41E9A7zITwfMf3Ujc=w451-h326-nc

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@sabitkamera
dogru soyluyorsun gk için yazmayı atlamışım büyük tur kazanmak anlamında söyledim aslında. yoksa tdf de bu sene l'equipe en dikkat çeken isim olduğunu yazdı

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Bu akşam tatile çıkıyorum, tur ve Movistar size emanet ;)

11. Etabı izlemeyi çok isterdim ama o gün kendi turuma başlayacağım Assos'tan İzmir'e doğru. Cumartesi itibarıyla dönmüş ve etapları izlemeye başlamış olurum yeniden. Yollardayken turu sizin forum yazılarınızdan ve turun aplikasyonundan takip edicem, o yüzden elinizi korkak alıştırmayın. Bol bol yazın arkadaşlar.

Turkiyedeki bi MTB yarisinda birinin baslangic sprintinde herkes ayaga kalkip basarken dusmesi sonucu eli birinin rotoru janti arasina denk gelip bir parmagi kopmustu
Peletonda bu da bir risk sonucta

@taner07

Dedim ama fark kaçan grupla 10 dakika ve SKY ile Astana önde kaçan grubu kovalıyor, demek ki Froome bugünkü etabı istiyor :komik::komik:

Geri