Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

https://i.hizliresim.com/Po71n7.jpg
https://i.hizliresim.com/Po7107.jpg

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
Scudo
Sagan tam arkadaki kızları görünce alevlenmiş,dedi dumrul severim ama bunu yakıştıramadım.

Seyircinin bisikletini tekmelemek de ne oluyor.

@Barış TURAN O muhtemelen kendi bisikletidir. Düşen bisikletçileri seyirciler kaldırıp ittirir genelde hızlansın hemen diye. Zaten bir kaç sahne sonra adam onu ittiriyor, Sagan gidip medikal arabasına celalleniyor hatta.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@orhca Ah evet önce tekme attıgı motormuş daha sonra kendi bisikletine tekme atıyor.Ama kadınların önünde façası bozulunca bu kadar sert tepki verdigini düşünüyorum.Kadın seyirciler ile geçmişte olan flört ve el kol hareketlerinden yola cıkarak söylüyorum sadece bunu. :) Neyse olur o kadar :

@Emrah Özşahin Emrah etabı mı yüklüyorsun? :D

@Barış TURAN bu sene peletonda o kadar çok bu tip olay oldu ki Sagan gibi bir deli oğlan etap zaferi öncesi böyle bir kazada alev alır:) Üstüne bir de etabı kazananın etabı eli kırıkken almış. Sagan şimdi sinirden köpürüyordur nası alamam ben etabı diye.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
@orhca Yanlış hatırlamıyorsan 7. etabın sonlarına doğru (son yarım saat icinde biryerlerde) motorlu eleman bisikletliler sola keskin ama yavas vraja girince ve yol viraj cıkısı daralınca bisikletcilerin sagında hapis kaldı.Kerkindi birşeyler yaptı aha dedim simdi vuracak.O ara kamera kacan gruba döndü.Deli deli hareketler yapıyorlar tamam işleri zzor ama.

• Beğen
Kameramanları da düşünmek lazım biraz da adamın o andaki psikolojisi nasıldır kim bilir. Sagan gibi rekor bir ücrete Saxo'ya geçen birisinin o anda biraz düşünmesi gerek tamam onun suçu yok ama kim bilir o da kariyeri boyunca kaç kazaya sebebiyet vermiş veya verecektir :)

TDF gibi ilk haftası bayağı olaylı bir tur oldu Vuelta aman sonu benzemesin :)

Bugünkü etap bir ara %19 eğime ulasilan 415 metrelik tirmanisla bitiyor, atak gelir mi? :)

@Cem Unden
İyice tadı kaçtı ya. Bırakan bırakana. Sagan ı izleyememek üzücü oldu.

ne izleyeceğiz şimdi ya... kaçan grup, yakalanan grup. hadi bakalım... Sagan 2. olacak diye izliyordum ben.. :)

Bir şey sormak istiyorum bugünkü 9.etap saat kaçta?

sagan a ne olmuş ki iyi görünüyordu kazadan sonra

@Melisa Günlük ve haftalık yayın akışına bu linkten ulaşabilirsin: (link)

• Beğen
Tepkiler: Melisa
Sagan,Bouhanni ikiside gitti ortalık Degenkolb'lu,Mezgec'li Giant'a kaldı. Degenkolb bu sene büyük turlarda etap hak eden isimlerden biriydi,inşallah alır bir etap. Bu sene Pozzovivo GK'nı alacak gibi bir his var içimde :)

• Beğen
beyler cok alakasiz bi yer ama bulamadim bole profesyonel takimlarin formasini ve taytini nerde bulabilirim

Sagan zaten dağlardan gelmeden bırakacaktı, bahane oldu dünkü olay :harika:

Bugün artık güzel bir etap izleriz, son 40-50 km tadından yenmez :harika: Son tırmanış zaten olay var olay! :komik: 4 km ve %10 ortalama, %19 maksimum eğim :ssrtcbya: Favoriler yine Valverde,Rodriguez ve Moreno ama bu sefer de Chaves gidip alırsa yok artık :p Roche'un gitme izni var, Dumoilin'a çok ağır kalır bence, Pozzo ilk 10 yapar, Aru bu tür tırmanışlarda bazen kalabiliyor soru işareti gözümde, Cofidis'den Simon ve Navarro sürpriz yapabilir, Sanchez artık tamamen lider BMC'de o deneyebilir, Kolombiya ve Etixxciler kesin dener :komik: Majka ve Froome zaman kaybedebilir :ckskc:

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1440334891.png

upload_2015-8-30_14-4-23.png

Geri