Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

@x-rayted
Baktım, toplam 5200 metreymiş.

Yarışın kraliçe etabı. Kimi otoritelerce son dönemdeki tüm turların en zor etabı olarak kabul ediliyormuş. Finişi 2100 rakımda. Bir de yağmur yağarsa...:krktm:
Bu etabı alan harbiden Dağların Kralıdır arkadaş. Ben Quintana diyorum.:harika:

Tırmanışlar neye göre kategorize ediliyor? Düzeltme: Tamam buldum

Scudo
Yarınki etabı baştan sona izlemeyi mi tercih ederdiniz yoksa aynı saatlerde pedallamayı mı?Kararsızım..
Bilemiyorum Altan Bilemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Enver T. etabın başlarında çok bir şey olmayacaktır muhtemelen o yüzden ben şöyle ortalara yetişecek şekilde bir pedallayıp döneceğim size de öyle tavsiye ediyorum.

Quintana'nın taktik yönü zayıf bence. Kolombiyalı bisikletçilerin hepsinde var bu.

Sağlık açısından bakarsak kalp doktorları haftada 8 saatten fazla kardiyo kalbe zararlı diyor. Siz hesabedin artık durumun ciddiyetini

Sky ise taktikte bir numara istediği gibi ayar çekiyor. Bence sky daha yeni başlıyor tura. Şu ana kadar kendini zayıf gösterdi

@Cem Unden doktorlar hep bir şey diyor zaten:p

dizlerim ağrıyor,ne yapayım doktor?
- binme anam,bırak.yürüme spor yapma. al şu ilacı kullan
2 ay sonra gidilir tekrar
doktor geçmedi?
allah allah geçmiş olması gerekiyordu.

zaten ölümlüyüz,doya doya binelim. güzel şey spor :)

ben yine bu etap ile ilgili bir şey diyeceğim yarın ki etap ile ilgili.

zor evet belli ama güzel pazarlıyorlar.

Floyd Mayweather-Manny Pacquaio ''sözde'' yüzyılın boks maçını hatırlarsınız.Mayweather para içinde yüzen ve antipatik biri olarak sunulurken - ki haksız değiller-Pacquaio 300 milyon dolar para ödülünün %40'ını aldığı için içimizden biri diye gösterildi medyada.Aynı senaryoyu Froome-Quintana rekabetinde de görüyorum nedense.

Not: Quintana'yı destekliyorum yanlış anlaşılmasın

@Enver T. meyvedır cidden savunma konusunda oturup izlenilmesi gereken biri. aynı furum gibi. pekmen de sıkı eleman..

@Cem Unden kolunda problem varmış.. zenginin malı,züğürdün çenesi anacığım. ikiside hayvan gibi çalıştı buralara gelebilmek için. bedellerini de aldılar.

yarın ki etabı canlı olarak izleyemeceğim ama izleyebilecek durumu olanlar oturup izlesin bence. sabah erken kalkıp spor yapılır öğlen izlenilir,akşam recovery ride yapılır. mis gibi gün :) kitap okumayı da ihmal etmezseniz şirinleri de görebilirsiniz

Öncelikle etap kesinlikle beklediğimiz kadar eğlenceli olmayacak çünkü beklentimiz çok yükseldi ama izlemesi yine de keyifli olacaktır, olacaklarını düşünmek bile heyecanlı olacak :komik::komik:

Öncelikle şunu diyeyim Quintana daha yeni yeni yarışıyor ve hala zincirlerinden kurtulamadı, anca Valverde bırakırsa o zaman rahatlayacak :ssrtcbya: Geçtiğimiz etaplara bakarak Quintana'yı yargılamak doğru olmaz, ona uygun etaplar yoktu, o zaman da yazdım Quintana'ya uygun değil süre kaybetmemeye bakacak diye :harika:

Money-Pacman maçında da ben pek şaşırmadım açıkcası, Manny en son Marquez'e nakavt olduktan sonra eski seviyesinde dövüşmüyordu ve zaten maçtan sonra omuz sakatlığıyla dövüştüğünü itiraf etti :komik::komik: Açıklaması da bu sakatlık yüzünden maça çıkmasam insanlar çok büyük tepki gösterecekti de falandı filandı, doğrudur yanlıştır bilemem ama bu maçı 2-3 sene önce yapsaydınız iş hiç buralara gelmeyecekti ve çok daha heyecanlı olacaktı :komik::komik: Bu arada boks sever arkadaşlara önerim; Cotto-Canelo maçını kaçırmayın, olay var olay :ssrtcbya::ssrtcbya:

purito yaktı bütün pelotonu!:p
rüyasında mı gördü ne yaptı? ak sakallı dede çıkıp; evlat böyle bir öneride bulun o etabı sen alacaksın, bütün bisiklet dünyası seni konuşacak şeklinde:p

ya beni çok garip heycan sardı
sabahtan bütün işleri bitirdim. umarım müdür ek iş çıkarmaz da rahat rahat izlerim.

resmen bir tarihe tanıklık edeceğiz. bu etabı alan resmen büyük tur kazanmış gibi devamlı bahsedilir artık.

@Ali Demir Purito şuanda Dumoulin'in arkasında 2.sırada eğer bugün kırmızıyı giyemezse iyi dalga konusu olur, kendine güvenmese böyle etap hazırlamaz herhalde :komik::komik:

@Serkan.ÇABAŞ sorma sorma zaman geçmiyor :ssrtcbya: Bence kaçışa gider :harika:

Geri