Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
ah be froomey dedim ben sana hep steme bakma biraz da yola bak dedim ama dinlemedin. Gene gittin düz yolda bariyere girdin :(
Vuelta benim için bitmiştir artık.
Bundan sonrası hangi astanalının daha çok doping yaptığına veya kameralara görünmeden nerelere tutunacağına bağlı.

@x-rayted

Daha hiç bir bilgi vs. paylaşılmadan nasil Astana'nın doping yaptığını söyleyebiliyorsunuz ?

Çok garip.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Serkan.ÇABAŞ

Konuyu gene SKY üzerine çekmişsiniz. TDF'de sky duble yapinca tebrik ettik. Giro'da bu 2 sporcu kendini belli etmişti. Burada da 1 etap aldilar. Froome,Rodriguez,Quintana vs. hepsi TDF'den çıkan yorgun isimler zaten SKY'ın TDF dışında önem verdigi yaris yok. Neden Landa bu etabı kazanamasin ki ? Neden Aru 2.olamasin ? Froome bir kaza geçirdi yapacak bir şey de yok. Hemen doping doping doping diye tutturuyoruz.

Bakıyorum da SKYlılar karşı saldırıya geçmiş, hahahaha :komik::komik: Kızmayın arkadaşlar, ben de diyorum Astana şüpheli diye ama doping yapıyorlar demiyorum, SKY ne kadar şüpheliyse diğer favoriler ve takımları da o kadar şüpheli sadece Froome çok üstün performans sergilediği için eleştiriler ona yöneltiliyor ve tabiki Sky'ın iticiliği ve insanları kıskandırması bunda büyük etken :harika:

Froome şimdi açıkladı, ''Fractured navicular'' fracture hem çatlak hem de kırık için kullanılıyor, çok önemli değil ama çatlamış mı, kırılmış mı ben merak ettim, takıyorum böyle şeylere bazen :( Navicular, ayak bileği ile ayak tabanının birleştiği yerde, üstte bulunan bir kemik, nasıl becermiş orayı kırmayı, çatlatmayı hayret yahu :( Ama inadından yarışı bırakmadı, helal olsun bir şampiyon gibi bitirdi :harika:

Şimdi Sky'ın lideri genel klasmanda 1.58 saniye ile 8.sırada bulunan Mikel Nieve oldu, bakalım Nieve daha önce hiç ilk 10 yapamamıştı, 11.liği var, bir lider olarak nasıl performans gösterecek ;)

Sky resmi olarak bıraktığını açıkladı mı? TDF'de de Martin bırakmak zorunda kalmıştı, kazalar son iki senede bayağı olay/sonuç yarattı.

@kubilay YAVUZ 19 eylülde başlıyor ama erkekler TT 23, yol yarışı 27'sinde olacak :harika:

@Bertan T. Froome twitterdan açıkladı kendisi.

Mikel Landa, ''Martinelli son yokuşta geriye gelip Aru'ya yardım etmemi istedi ama aptalca olduğu için yapmadım.'' :komik::komik:

@taner07

benim birine saldırdığımı ya da dopingçi reröröree dediğimi gördün allasen yaparsam size taş atıcam diye ironi yapmışımdır.. :srnsml:
ben sadece @x-rayted ın ne yaptığını @Tolga Çelebi 'ye iza ettim. garip değil yani demek istemiştim normal olağan şey sadece bu.

• Beğen
Tepkiler: KADANS ve taner07
Froome'nin kendi mesajını görmemiştim takım sayfasını takip ettiğim için, teşekkürler @taner07

Astana kaldı bu durumda favori olarak, bakalım neler olacak.

Ekleme: Sky'dan resmi açıklama geldi.

tinkov özür dilemiş froomeden.. dünkü attığı twitler için bilmiyordum diyor kırık olduğunu..
helal olsun valla beklemezdim tinkovtan bunu

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Serkan.ÇABAŞ

O zaman etap sonunu, açıklamaları beklemeden tweet atmamasını öğrensin bi zahmet:) Bu sporun sevimsiz adamlarımdan biridir benim gözümde..Arada doğru şeyler söylüyor,Fransızlara, bu sporun yöneticilerine ama bisiklet camiasında uzun süre kalacağını düşünmüyorum..

Etap galibiyeti kime gider? Degenkolb, Poppel, Drucker, Reza, Barbero, Sbaragli, Gerrans, Rojas veya başka biri? Bence Poppel alır :)

Gönlüm Gerrans veya Poppel diyor, aklım ise artık Degenkolb bunu da alamazsa hangisini alacak diyor:) Tabi kaçanların yakalanmama durumu da var..

• Beğen
Tepkiler: taner07
Trek'e kimse yardım etmiyor. Poppel yetişse bari.

Degenkolb gidonu dövmek yerine sprintte neden Fransa'dan beri devamlı sıkıştığını, iyi yer tutamadığını analiz etmesi lazım:) Kendisini çok severim başarılı olmasını istediğim için biraz fazla dövüyorum sadece:)

Bitmeyen sprint yapmışlar :komik::komik::komik: Danny Poppel böyle giderse, hafif yokuşlu bitişlerin aranan ismi olacak :harika: Bu yaşına rağmen çok sabırlı ve tecrübeli gözüküyor, acele etmiyor, son ana kadar bekliyor ve çok iyi pozisyon alıyor :harika:

@Özgür R Kaçıncı sıkışıp kaldığı ben sayamıyorum, tamam saf sprinter değil de hep aynı hata yapılmaz ki arkadaş ya :komik::komik:

Terpstra sprinte bile girdi hahahaha :ssrtcbya: Adamım ya :koptum:

Cancellara, ''Fizik olarak gidip yarışabilirim ama tekrar geridönüş olayını yaşamak istemiyorum böyle karmaşık bir sezon sonunda. 3.kez geri dönüş yapacak bir gücüm kalmadı. Tekrar gücümü toparlamak imkansız gibi geliyor, motivasyon eksikliğinden başka birşey çok daha derin.'' diyerek dünya şampiyonasına katılmayacağına açıkladı. :( Cancellara belli ki çok zor günler geçiyor, umarım gelecek sezon yarışabilir, yoksa erken bir emeklilik beni çok üzer :aglyrmngaa::aglyrmngaa:

5.5 gb ancak 12 saatte yüklendi. Normalde 24 saat falan sürerdi de bu iyi hali :) bulunduğumuz ev büyük site olmadığı için fiber de çekmiyorlar yoksa hepsini en kaliteli halinde yüklerdim. Bu da kaliteli ama 3400 bitrate..

Geri