Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
@Barış TURAN Yayınlandığı kadarını koyuyor diye biliyorum, çünkü tdf etapları genelde 120 km de başlıyordu ancak vuelta 60 km de falan başlıyor

@taner07 Bir yol yarışı takipçisi olarak burada ben de birkaç kişi haricinde düzgün analizler göremiyorum abi. Bu hafta çalışıyordum, o yüzden gece izliyorum. Haftaya ben de yazmaya başlarım. Bizim Eneco Tour, Tour De Pologne konularımız bile daha hareketliydi. :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
Froome arkadaya düştüğünde en başta neresi pletonun başı neresi arkası anlayamadım, insanın gözüne tuhaf geliyo:))

Şaka bi yana bence froome, millet onun da gerilere düştüpünü görsün herkesin içi rahatlasın diye katılmış tura, skycılar dışında onu böle arkada izlemek herkese ayrı bi keyif veriyo olabilir;)

Daha turun ilk haftası diye bu kadar monoton geçiyor bence, yine de cidden babalar yorgun:(

İnsan şu ispanyadaki etaplar tdf de olsa ne yarış olur diye düşünmeden edemiyor:)

Ayrıca contador tatile başka yere mi gitti, katılan tdf gazileri bana tatile gelmişler izlenimi oluşturdu, valverde tatile iş getirmiş orası ayrı, adam hala deli hırslı.

@taner07

ben yenilgi almışım inime çekilmişim ne yazayım bu etap sonrası : )

bu vueltayı neden daha ileri bir tarihe almıyorlar zaten 3 tane büyük tur var bunların arasındaki süreler sporcuların yeterince hazırlanabileceği seviyelerde yapılamaz mı,böyle olunca yıldızlar tabii ki tercihlerini tdf den yana kullanıyor vueltaya yazık oluyor

Bugün sagan ve degenkolb'a çok uygun.

Kaçış grubu altı kişi . Fark 4,5 dk . Bu etapta daha önce ya kaçaklar kazanmış yada toplu sprint olmuş. İki tane kategori üç yokuş sagana çalışır

Cyclingquotes.com böyle demiş

CyclingQuotes’ stage winner pick: Peter Sagan

Other winner candidates: John Degenkolb, Nacer Bouhanni

Outsiders: Simon Gerrans, Kristian Sbaragli, Jasper Stuyven, Jose Joaquin Rojas, Vicente Reynes, Alejandro Valverde

Jokers: Carlos Barbero, Jempy Drucker, Caleb Ewan, Kevin Reza, Leonardo Duque, Miguel Rubiano, Tosh van der Sande

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Bugün 35 ve 17 km kala 2 defa geçeceğimiz Alto de la Cresta del Gallo tırmanışının ne tarafından çıkacağız bilmiyorum ama kolay bir tırmanış değil gibi; batıdan 6 km %6, doğudan ise 5.4 km ve %7 ortalama eğim gözüküyor, ortalığı karıştırmak isteyen burada hava fişekleri patlatabilir :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Yahu başlayacam atletizmine ya. Hala la vuelta ya bağlanamadılar

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/29/cb079c55ba50185a2df1cd201e4eb46c.jpg

8.etap var bu saatte yayın akışında ama izleyemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri