Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

@taner07 Ne bileyim ya,insan düşünüyor,kendini adamların yerine koyuyor empati yapıyor,yerim ben bu turları önden önden kaçarım valla diyor. :D

Scudo
@taner07 eddy sprinte de giriyordu saf sprinterlerle birlikte. Tabi bunlar romantik çağın adamları .

Belçika'da eddy merckx adına metro istasyonu var.

https://lh6.googleusercontent.com/proxy/E1Wu-y8E1vbamCJXzRCkXsBrVKV5jayPrtuWxmV1oCy1dMdXtuUsfA1eJeLfT8SCpJoNoIYbmHG71G5rteOopPmNLzZ1b7jrZCnOSjY5=w443-h332-nc

Tom Dumoilin mafetti ortalığı ya! Froome da dehşet çıktı adam yine aynı sürprizi yaptı, kalıyor diyoruz son 1kmde geliyor atak yapıyor :ssrtcbya::ssrtcbya: Purito salakça bir atak denedi 300 metre kala, takıl peşlerine son sprintte alacan zaten hayret birşey :komik::komik:

Froome'da ne enteresan adam tam bitti diyosun adam istifini bozmadan ufak ufak yürüyo. Nasil bi watt hesabi yapiyolar da tutturuyolar anlamiyorum :) insanlarin neden bu kadar antipatik buldugugunu anliyorum vallahi. Dumolin olsun rodriguez olsun kendilerini parcaliyolar. Froome ise android gibi :) neyse bugun bir iki ayaga kalkti ama :p

Müthiş bir etap sonu oldu. Beni en çok sevindiren Froome'un formunu yavaş yavaş bulması.

Bence dinlenme günü sonrası, çarşamba günü 11. etapta Froome işi bitirir. TDF'te de dinlenme gününün ardından atak yaptığını hatırlatırım.

Dumoulin gerekten ilginç bir adam. Kendi performansına şaşıran bir bisikletçiyi ilk defa görüyorum. :ssrtcbya:

Giant-Alpecin yöneticileri mutluluktan uçuyordur durup dururken büyük turda genel klasmana oynayan bir bisikletçi sahibi oldular. :p

Yokuşun ilk çıkışında Froome büyük ihtimal ölçtü biçti "ben burayı çıkarım arkadaş" dedi ve atak yerini belirledi.Yorumcularda Froome geriye düşüyor filan diyorlar ama 1-2 saniye sonra adam ayakta atak yapıyor.Sevmiyorsunuz ama biraz ekrana komple bakın.Bu arada Dumoulin chapeau!

Dumoulin kendisine çok uymayan bir etabı aldı,helal olsun. Froome iyi gözüktü zamana karşıyla çok büyük avantaj ele alabilir. Aru iyi durumda şu an,Landa kötü gibi :..(
GK'de şu anda Valverde,Froome,Aru en iddalılar gibi geldi bana. Pozzo sürpriz yapabilir.

Alto de Puigi LLorença 3.86 km, %9.6 ortalama eğim;

Dumouilin 11 dakika 37 saniye
Froome +2 saniye
Rodriguez +5 saniye
Fabio Aru +16 saniye
R. Majka +18 saniye
Quintana +20 saniye
Valverde +20 saniye
J.E. Chaves +59 saniye

Bu tırmanış süreleri çok çılgın ya :komik: Dumouilin bu tırmanışı 20 km ortalama hız ile çıkmış :ssrtcbya::ssrtcbya: Bu kadar kısa sürüşlerde kg/watt hesapları yapmak doğru değil ama 6.5 kg/watt çıkıyor ki bu gerçekten ''şüpheli'' diye tabir ettiğimiz bir performans oluyor :eek::eek:

Şüphe demişken Caja Rural'dan Jose Gonçalves beni çok kıllandırıyor, 4. etapta 5. oldu, 8 ve 9.etaplarda da 13 ve 14. sırada bitirdi, günahını alıyorum ama benim aklım bulandı :ckskc:

Dumoulin tırmanışa da yatkın olduğunu bu sene bize göstermişti ama böylesi bir etap galibiyeti kolay iş değil helal olsun..Thomas Fransa'da bir iki etapta ana grupla bitirince, nasıl olur klasikçi adam nasıl tırmanır,kesin dopingli vs diyen arkadaşları bir zamana karşıcının Froome önünde tırmanış etabı alması sonrası sahneye bekliyoruz:)

Helal olsun Dumoulin,süper çıktı Dumoulin,bravo Dumoulin'den başka yaratıcı şeyler lazım:) Froome ve Sky söz konusu olunca yapılan beyin jimnastikleri mesela klasiklerden beri formu hep yüksek giden Valverde için neden yapılmıyor mesela:) Yada madem bunlar olabiliyor bu sporda o zaman adil olmak,hakkaniyetli olmak lazım vs..

Herkese selamlar bu arada etapları tek tek izleyip dikkatimi çeken şeyler olursa onları da yazarım.:) Nibali konusunda ise Astana'ya artık her hali ve hareketi ile çok yakışıyor panache Nibali efendi:)

Şu an 2015 isviçre turu beşinci etabı izliyorum. Dumoulin chavez nasıl tırmanıyor bakıyorum. Kıllandım bu dumoulin'den .

Böyle büyük yokuşçularmışda nasıl fark edememişiz. Bisiklet sporu garip bir yöne doğru gelişiyor. Acaba birileri yine sallasada kirler pislikler dökülse mi ?

Niki tepstra

(link)

bence froome gk dan çok etap için atak yaptı, şöle bi kendimi gösteriyim namım yürüsün dedi ama olmadı, yine de atak yapması çok hoştu, monoton gidiyo derken bugün ki etap çok zevkli oldu bir anda, inş devamı da gelir

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Geri