Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Teşekkür ederim biraz daha kondisyon yapayım istanbul içi pazar günleri etkinliklere katılacağım şimdilik 20-30 Km de kalıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Çifter
Arkadaşlar ben sizin sorularınızı cevaplıyayım bisiklet konusunda o kadarda prof deilim ama belli bir geçmişimiz var :D Whistle 1162 D sahibiyim sizede tavsiye ederim.Emin olun en azından kafanız rahat edecek fren süspansiyon hız ve tırmanmada tatmın edıcı özellikle fren mesafesı cok tatmınkar ayrıca kadrosu saglam ve hafıf ama tabıkı arka arttırıcı bıraz daha ıyı olablrdı shımano acera galıba 3. seviye olması lazım

pasa gultas dediği gibi biraz karamsarlık var sende boşver bu bi zevk bu işin 3- 5 aranmaz emir kardeş bu biraz pahalı spor o yüzden piyasada aşağı yukarı aynı fiyatlar bendede aynısı var ben çok memnunum 2 ay önce aldım 1000 tl aldım hayırlı uğurlu olsun emir kardeşim iyi günlerde kullan

Hayırlı olsun, aldıktan sonra ucuz mu pahalı mıydı demeye gerek yok. Bundan sonra bol pedallar:)

Arkadaşlar Whistle Miwok 1161D kaç jant?bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...

Geri