Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@ahmetaldag burada ki ptt de tanıdık var zaten ilçem deki şubeye gelse direk arar beni ama istanbul da bir şey olursa kargoya ona müdahale edemiyorum... bilsem kesin takipli alırdım..@Yavuz S. yauz bey haftaya kadar bekleyeceğim ne yazık ki gelmezse tekrar bir yazışma içine gireceğim ... yine burada haberleşiriz

• Beğen
Tepkiler: ahmetaldag
Scudo
arkadaşlar öğlen yazmıştım yazdıktan yarım saat sonra arkadaş aradı ptt den benim saatim de gelmiş ... gümrüğe geç girmiş ve takip numarası varmış arkadaşla inceledik 8 de girmiş istanbul gümrüğe ama wiggle bana takip numarası yok dedi neyse geldi ya sağ sağlim buna da şükür darısı sizlerin başına @ahmetaldag
@Yavuz S.

postaneye gittim bende bugün ama bende daha tık yok :) darısı başıma :)

Kaybolan bir gönderimin ardndan Wiggle ile yaptığım yazışmada, eğer bir daha kargom kaybolursa para iadesi veya yeniden gönderim yapmayacaklarını söylediler. Kargonun bana ulaşma garantisini veremiyorlarmış. Takipli sistemi kullanmamı söylediler. Zaten belli bi fiyatın üstünde olursa alacağım şey takipli sistemi kullanıyorum ben mümkün mertebe. Ancak Wiggle'a da o kargoyu takipli veya takipsiz bana ulaştırmak zorunda olduklarını, eğer takipsiz sisteme güvenmiyorlarsa seçeneklerden kaldırmaları gerektiğini söyledim. Haklı mıyım haksız mıyım emin değilim ama görecez bakalım ne diyecekler :) Şu zamana kadar, kaybolursa yeniden gönderirler diye ufak ihtiyaçları takipsiz alıyodum ama şu saatten sonra bilemiyorum. Ayrıca buradan, 150-200 dolarlık siparişleri takipsiz kargoyla alan arkadaşları da cesaretlerinden ötürü kutlamak istiyorum :)

@abzül

150-200$'ın da üstünde ürünleri wiggle'dan 3 yıldır takipsiz alıyorum. Hatta en son 350$'lık bir sipariş verdim ve sorunsuz elime ulaştı. Takipli sistemin tercih edilmeme nedeni, 20$ gibi bir ücret alıyor olmaları. Aslına bakarsanız, Almanya üzerinden yapılan alış verişlerde yine 20 euro kargo ücreti ödüyoruz. Orası da aynı paraya geliyor.

wiggle takipsiz sistemi kaldırmaz, ancak kaybolma ve para iade olayları bu sıralar çok sık yaşanmaya başladı. En fazla yapacakları şey, bike-discount.de sitesinin yaptığı gibi, bazı ürünleri veya belli bir bedelin üstündeki ürünleri Türkiye'ye göndermezler.

@abzül

Bu konuda damdan düşen adam yazıyor şu anda.Wiggle'dan Bont Riot SPD SL ayakkabı siparişi verdim (takipsiz) 3 ay önce. 5 Ekim tarihinde yolladılar ve elime ulaşmadı. 5 Kasımda bir daha yolladılar o da kayboldu.Durumu özetleyen mail attım.ödediğim 70 dalır parayı kartıma iade ettiler.söyle onlara ayak yapmasınlar.beni örnek göster istersen.

@Erdal YILMAZ Evet kargo ücretinden de bahsettim, diğer popüler İngiliz sitelerine göre baya yüksek. Daha makul olması durumunda birçok kişinin otomatik olarak takipli sistem seçeceğini söyledim ama kim bilir kaç defa bunu duymuşlardır zaten. Alman sitelerinin fiyatları daha uygun, İngilizlerin de kargosu uygun olur genelde. Kendi adıma konuşmak gerekirse, bu sorunu çözüme kavuşturana kadar 300 dolarlık bir ürünü takipsiz almak büyük macera olur benim için. Bi gelmezse gitti bi milyar :)

@Aytaç DİREK Daha henüz giden bi şey yok eyvallah :) Dedikleri şey bu;

Please note, we may no longer be able to accept further claims for orders being lost in transit, it is advised you use Track and Trace on all future orders

Gelen cevabı paylaşırım.

25.11'de verdiğim sipariş bugün geldi (21.12). Sipariş tutarı 105 ABD Doları idi, vergi vs istenmedi.

• Beğen
wiggle canlı destek neden birkaç gündür online değil bilgisi olan var mı ?

Wiggle yine iyi geldi chainreaction dan trainer aldım 10 gündür ses seda yok.:kötü:

6 aralık siparişi 27 aralık'ta geldi wiggle'dan. :harika:

@ahmetaldag
Gözünaydın...:)

Ben de chainreaction ile papaz oldum bugün... 19 Aralık ta sipariş verdim hala heathrow dan çıkamadı...
Parcelforce cevap bile vermiyor, çok sıkıcı bir durum gerçekten...

• Beğen
@erdalyilmaz_ valla dokuz sayfayı bütün yazılanları tektek okudum.Keşke wiggle dan sipariş vermeden önce okusaymışım bu yazılanları..Yaklaşık 400 dolar tutarında takipsiz kargo siparişim var yani gerilim dolu bir ay yaşayacağım ozaman.. Ayrıca takipsiz kargonun mesuliyetini almıyorlar gibi bir algı oluştu bende ama bu çok saçma ve bunu bir vatandaş olarak BİMER e yazacağım birazdan.Gönderiyi kabul ediyosan ptt ye kanuni yükümlülüğünüde kabul etmeleri gerekir.İyi ozaman art niyetli bir ptt çalışanı olsa bütün takipsiz kargolara çöksün böyle birşey kaos ortamı doğurur ki rezalet birşey..Biraz önce bize koli kargo getiren arkadaşla telefonda görüştüm.Kardeş 2kg nin altındaysa takipsizse kargo olarak değil normal gönderi olarak işlem görüyor dedi..26 aralıkta siparişi vermiştim bakalım neler yaşayacağım bende :S

@erdalyilmaz_ seni etiketlememin nedeni bu tutarlarda alışveriş yapıp ulaştığını söylemişssin bir nebze su serptin içime o yüzden :)

arkadaşlar 26 Aralıkta verdiğim sipariş hala bana ulaşmadı..Hayatımda ilk kez takipsiz kargo siparişi verdim ve korkmaya başladım şimdi :S

29 Aralıkta verdiğim sipariş 16 ocakta elime ulaştı hemde Erzincana 2 adet lastik aldım Türkiyede tanesi 150 ₺ olan lastiğin çiftini 170 ₺ civarına satın almış oldum .. Türkiyedeki satıcılar hariç bu alışverişden herkes memnun :D

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
Geri