Sebahattin Gerceker
Daimi Üye
- Tepki
- 1.672
- Bisiklet
- Specialized
Hiç böyle düşünmemiştim. Çok düşünmeme gerek kalmadan aslında sabit değil, dünya dönüyor ama açısından dolayı kuzey yıldızı sabit gibi duruyor dedim kendime. Daha ileri gidersem kendimle kavga ederim ben 🤪.Dunya yuvarlaksa ve dönuyorsa neden kuzey yildizi sabit ve neden Bim magazalarina teleskop gelmiyor? Adi bayat dis guclerin isi bu
Hiç böyle düşünmemiştim. Çok düşünmeme gerek kalmadan aslında sabit değil, dünya dönüyor ama açısından dolayı kuzey yıldızı sabit gibi duruyor dedim kendime. Daha ileri gidersem kendimle kavga ederim ben 🤪.
Hocam sen bu soylediginden kendin ikna oldun mu acaba gerçekten merak ediyorum? Dunya duz diye savunmuyorum, mesele o degil ama bazi meseleleler var ve dusununce bilimsel veriler eksik kalabiliyor
Yıldızlar da samanyolu galaksisinin merkezindeki dev karadeliğin yürüngesinde hareket ediyor. Buna bizim güneş de dahil. Bütün gökcisimleri belli bir yörüngede hareket ettiğinden bize sabitmiş gibi görünüyor.
O dayiya kimse hicbirsey anlatamaz. Dayi off cunku!@Adem Tırpancı bu dayı ya kendi fikirleri hariç hiç kimse bir şey izah edemez gibime geliyor
Bu dayıya çarpım tablosunu sorsan sanmıyorum bilsin.Adam haklı beyler, dağılın...
Eger gunes isiklari dunyamizi aydinlatiyorsa neden uzay ozellikle gunesin bize baktigi yön simsiyah ve karanlik. En ilginci Bim magazalari tekrar Stanley termos getiririyormus , acaba onu alip havaya dogru firlatsak duz bir çizgidemi gider yoksa yay cizerek geri mi düşer?Yer çekimi mi yoksa gök itimi mi? Bu da ayri bir karmasa örneğin😂