Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wowturkey'deki inanılmaz dünya düz mü tartışması

Scudo
@Hues
evet çok doğru, kim bir konu açsa karşısında acayip yorumlar, ipe sapa gelmez çıkışlar buluyor.

@Sebahattin Gerceker
olacağı buydu...:eek:

@Hues Forum zaten insanlar bişeyler konuşsun diye var, konu konuyu açar sohbet edilir. Ağız burun kırmak veya aşağılama gibi bir durum yok. Herkes naçisane fikrini yazıyor. Size doğrudan hitap eden veya sizi memnun etme çabasına giren bir güruh yok. Her telden insan var.

Birgün gerçekten biryerlerde fikirlerinize hakaret edilir veya ağzınız burnunuz kırılırsa; buradaki kendi halinde fikir fırtınası yapan insanların ne kadar naif ve zararsız sohbet ettiğini anlarsınız. Konu ile ilgili anti tezleriniz varsa buyrunuz.

Eğer rahatsız olduğunuz konuşmalar geçiyorsa, şöyle bir göz gezdirip geçersiniz. Her yaştan ve eğitim durumundan insanların olduğu bir ortamda, insanları eleştirirken iki kere düşünmekte fayda var.

"Kim okurdu kim yazardı
Budüğümü kim çözerdi
Koyun kurd ilen gezerdi
Fikir başka başka olmasa"

Aşık Veysel Şatıroğlu

@Sebahattin Gerceker

Anna Nyström e kim dünya haritası yerleştirmiş merak ettim ?

Dünyanın düz olduğunu iddia eden ve bunu kanıtlamak için yaptığı buharlı roketle kendini atmosfere fırlatmaya çalışan Mike Hughes yere çakılarak hayatını kaybetti o_O

Kaynak (link)

Dunya yuvarlaksa ve dönuyorsa neden kuzey yildizi sabit ve neden Bim magazalarina teleskop gelmiyor? Adi bayat dis guclerin isi bu

Dunya yuvarlaksa ve dönuyorsa neden kuzey yildizi sabit ve neden Bim magazalarina teleskop gelmiyor? Adi bayat dis guclerin isi bu
Hiç böyle düşünmemiştim. Çok düşünmeme gerek kalmadan aslında sabit değil, dünya dönüyor ama açısından dolayı kuzey yıldızı sabit gibi duruyor dedim kendime. Daha ileri gidersem kendimle kavga ederim ben 🤪.

Hiç böyle düşünmemiştim. Çok düşünmeme gerek kalmadan aslında sabit değil, dünya dönüyor ama açısından dolayı kuzey yıldızı sabit gibi duruyor dedim kendime. Daha ileri gidersem kendimle kavga ederim ben 🤪.
giphy.gif

Yıldızlar da samanyolu galaksisinin merkezindeki dev karadeliğin yürüngesinde hareket ediyor. Buna bizim güneş de dahil. Bütün gökcisimleri belli bir yörüngede hareket ettiğinden bize sabitmiş gibi görünüyor.

giphy.gif

Yıldızlar da samanyolu galaksisinin merkezindeki dev karadeliğin yürüngesinde hareket ediyor. Buna bizim güneş de dahil. Bütün gökcisimleri belli bir yörüngede hareket ettiğinden bize sabitmiş gibi görünüyor.
Hocam sen bu soylediginden kendin ikna oldun mu acaba gerçekten merak ediyorum? Dunya duz diye savunmuyorum, mesele o degil ama bazi meseleleler var ve dusununce bilimsel veriler eksik kalabiliyor

mayış zamanında yatıyor, ödemeler aksamıyorsa; dünya isterse iç bükey bol acılı kelebek gidon gibi olsun.

Yer çekimi mi yoksa gök itimi mi? Bu da ayri bir karmasa örneğin😂

Yer çekimi mi yoksa gök itimi mi? Bu da ayri bir karmasa örneğin😂
Eger gunes isiklari dunyamizi aydinlatiyorsa neden uzay ozellikle gunesin bize baktigi yön simsiyah ve karanlik. En ilginci Bim magazalari tekrar Stanley termos getiririyormus , acaba onu alip havaya dogru firlatsak duz bir çizgidemi gider yoksa yay cizerek geri mi düşer?

dünya aslın da eşkenar üçgendir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri