Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xiaomi 16000 mah mi powerbank

Safa Arslaner

Forum Demirbaşı
Tepki
217
Powebank araştırırken sitesinde yeni ürününü gördüm
(link)

10400 değil 16000 mAh olması ilgimi çekti

Piyasada sadece gittigidiyor-sanalpazar gibi aracı e-ticaret sitelerinde buldum
99 tl gibi bir fiyata

10400 mAh olanı ise 65-80 tl bandında

Bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar?

Diğerine göre hem sahte olması daha zor gibi geliyor hemde depolayabildiği güç daha fazla yaklaşık 20 tl gibi bir farkla bürü ürünü almak daha mantıklı değil mi?

Diğerine göre daha küçük görünüyor
ayrıca çift usb seçeneği eklenmiş.

Alan-kullanan arkadaş varsa (tr içinden) link paylaşabilir mi?

veya xiaomi'nin diğer ürünlerini gg-sanalpazar veya n11 üzerinden alıp orijinalliğini onayladığınız bir satıcı da olabilir.

wwwxiaomishopcom1415698117_zps8762b1f4.jpg Xiaomi-16000-mAh-Power-Bank1.jpg

Ayrıca bu ürünlerden kullanan arkadaşlara bir sorum var:
Bu ürünü alsam
iphone'un kendi şarj aleti ile prizden sarj etsem sıkıntı olur mu deneyen var mı?
şunun gibi bir şey? (link)

yada bunun yerine güneş enerjili power bank önerisi olan var mı?

Scudo
urun hepsiburadada var. ben yeni 10400 lük olanı aldım 10400 olanın çok fazla sahteside var o yüzden güvenilir biryerden almak lazım gerçi ürün kodundan kontrol edilebiliyor orjinal olup olmadığı. 10400 lük arkadaşım yeni aldı gm discovery modelini 4 defa doldurdu hala 2 lambası yanıyor powerbankın.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
aliexpress de baktım ben bugun bunlara fiyatları uygun istersen bide oraya bi bak yorumları dikkate alarak satın alabilirsin ordanda

• Beğen
Bu urunler genelde banggood gearbest geekbuying gibi sitelerde ucuz oluyor ayrica guvenilir siteler oldugu icin sahte olma olasiligi yok orjinal urunler satiyorlar. Ayrica illa turkiyeden alacaksaniz n11 sanalpazar da semers adli saticidan alabilirsiniz orjinal satiyor

• Beğen
ben kullanıyorum tam da bu ürünü. strava+ bu ürün olarak bir kombinasyon düşündüğüm için almıştım. note 3 kullanıyorum onu 4 defa şarj edebiliyorum. uzunlugu note 3 ile hemen hemen aynı. ben dx.com'dan aldım. bu üründe fake'leri de oluyor. o yüzden bildik bir yerden alın ve alınca sitesinden doğrulamasını yapın. ben 74 tl'ye almıştım dx.com'dan. orijinal ürün. yalnız cepte taşımaya pek müsait değil. 10400'lüğü cep ve el için daha ideal. çantada taşırım derseniz alın. ürün aynı apple ürünü gibi duruyor. telefonu gayet hızlı şarj ediyor yani orijinal şarjın ev elektriğinde şarj ettiği hızda şarj ediyor, bilgisayardan şarj etme yavaşlığında değil. ben tavsiye ederim.

• Beğen
Ben de 16000 lik versiyonunu kullanıyorum.

Sonuç: 4.5 kere xperia Z1 şarjı.

banggooddan 55 liraya geldi. :)

düzeltme: banggooddaki satıcı orjinal distrübitörü. kısaca orjinal geliyor, sitesinden teyit ettirebiliyorsunuz

kardeşim yurt dışından almıştı orjinal önce 10400 lüğü aldı çok büyük diye daha küçüğünü aldı 16000 liği sanırım 160 TL civarındaydı kendi aldıkları da orjinal daha önce aynı satıcıdan alıp orjinal olduğunu söyleyenler var forumlarda

ibuygou.com üzerinden rahatlıkla ve %100 orijinal olarak alabilirsin ayrıca "forum.miuiturkiye.net" sitesine üye olursan küçük te olsa indirimden yararlanabilirsin. Ben Xiaomi Mi3 telefon kullanıcısıyım ayrıca 10400 lük powerbank ta kullanıyorum. Xiaomi'ye rahatlıkla güvenebilirisin başka markalarla hiç uğraşma derim.

Hatta direkt linki atayım: (link)

Türkiye de bu ürünü tedarik edebileceğimiz referans bir site var mı arkadaşlar, güvenebileceğimiz?

aldığım ürünün bir hafytaya gelmesi lazım yurtdışından alsam 20-30 lira kar edeceğim ama gelmesi mümkün görünmüyor :(

sanalpazarda kılıf artı xiaomi 16000 kargo bedava şekilde 105 liraya buldum

10400'lük Olanından aldım n11 sitesinden kılıf dahil 80 lira...Geçtiğimiz Hafta Yapmış Olduğum bir haftalık turumda çok işimi gördü telefonumu 4 kere şarj ediyor yalnız bir daha aldığımda solar olanından alacağım turda her zaman pansiyonda kalamam bu aleti doldurmak için:D

http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/07/373e2d27a723190ac237f228c08f747c.jpg

Bir çok marka kullandim powerbank icin ama en iyisi Xiaomi diyebilirim severek kullandim 10400 Ve 5000ligi simdi 16000lik alacagim, almayi dusunen varsa orjinalliginden eminseniz direk alin derim

aliexpresste bildiğiniz orjinal ürün satan güvenilir satıcı varmı acaba?

Yurt dışı biz sitede bunun orjinal olanının 160 TL gibi bir bir yatı vardı

Su anda asusun kendi sitesinde asus markali powerbank 10040 mahlik olani 59 tl gayet mantikli bir alisveris bence

28 ağustos Eğirdir Bisiklet Festivali öncesinde yaren ithalattan 2 adet 16000mah xiaomi harici şarj sipariş ettim silikon kılıfla birlikte kargo dahil 210TL.
Umarım orjinal ve sorunsuz ulaşır elime.
bu sefer aceleye geldi ama yakın zamanda çin sitelerinden gidon çantası üzerine iyi bir solar panel de sipariş edeceğim

Geri