Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Xiaomi 16000 mah mi powerbank

Ben banggood dan aldım 17 usd ye iki haftada elime ulaştı bilginiz olsun çok da memnunum :)

Scudo
@Anonim
Tam yarı fiyatına almışsın.
Ben açıkcası yurtdışından hiç alışveriş yapmadığım için göndermeyebilirlermiş gibime geliyor bir de yurtdışının kargosu iyidir heralde.
Tabi bunun dışında bana şarj cihazı 28-29-30 ağustos bisiklet festivalinde lazım olacak ki o zamana kadar bu ürün hayatta gelmezdi.
Ama bildiğin iyi bir solar panel varsa onu çinden risk edebiliriz o konuda acelemiz yok.:bsmagryr:

Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucunda ''Xiaomi 16000mAh Universal Battery Charger Power Bank'' almaya karar verdim. Şu anda en uygun fiyat sanırım banggood da (link)
Orjinal midir acaba bilgisi olan var mı?

ben bu ürünü daha önce kullanmıştım ve çok memnundum fakat onu kaybettim ve bir tane daha aldım fakat yeni aldığım üründen hiç memnun değilim. 2300mah bataryalı telefonumu 2buçuk defa ancak dolduruyor, kutusunu bulamadığım için siteden kontrolünü de yapamıyorum fakat cihazın içini açıp internetteki orijinal ürünlerle karşılaştırdığımda da bir fark yok devre elemanları vs hepsi aynı. yine de sahte olma ihtimali var mı yoksa başka bir sorun olabilir mi sizce?

@aliburak Mah değerinin ve yazıların olduğu tarafın fotoğrafını çekip atar mısınız acaba?

kenarları ben içini açarken zedeledim. 20151115_145252_HDR.jpg

@aliburak Orijinal gibi gözüküyor. Sahte olanların yazıları koyu renk ile yazılmış oluyor. Bir de kendi kendini şarj etmeye çalışmıyor ise orijinaldir ürün.

@Burakb993 yok onu da denedim etmiyor, bütün testlerden geçiyor ama işte performansı inanılmaz düşük, 2buçuk defa ediyor yazmışım ama yok 2 defa zor ettiği de oluyor anlayamadım. daha önceki alet baya ediyordu.

Türkiye'den aldıysanız eğer aldığınız yer ile bir görüşün bence yardımcı olurlar belki. Yurt dışı ise yapacak bir şey yok gibi.

Ben 20.000 mah kapasiteli ürününü satın aldım gayet memnunum. Ağır da değil, iphone telefonumu 5-6 kere tam dolduruyor.

Dosyalar

• upload_2017-10-21_10-39-39.png
    upload_2017-10-21_10-39-39.png
    37,7 KB · Okunma: 5
  • Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
20.000 mah 2.versiyonu kullanıyorum samsung note 5 telefonu 4-5 sefer rahat tam dolum sağlıyorum Xiaomi zaten büyük atılımlı bir teknolojiye sahip tavsiye ederim

xioami mi 2 20000 mAh orjinal powerbank N11 de 120 TL ye satılıyor. Ben yeni aldım üzerindeki barkoddan kontrol ettim orjinal. İhtiyacı olanlar baksın.

Y.dışından power bank getirmek riskli; artık firmalarda Türkiye'ye power bank yollamayı kesiyor. Bir çoğunda Türkiye'ye teslim edilemez görünüyor (amazon da dahil). Türkiye'ye yollayabilenler ise yüksek kargo ücretleri istiyor.

Powerbank konusunda şiddetle tavsiye ettiğim ürün budur arkadaşlar

(link)

Eskiden xiaomi vardı ilk nesil 10400 lük ama bozuldu. Linkini verdiğim ürün tam fiyat performans canavarı. Avantajları nedir
Aynı anda 2 usbden 2 farklı ürün şarj edebiliyorsunuz
Hızlı şarjı destekliyor
Beyaz tuşun yanındaki 2 amper altındaki 1 amper çıkış sağlıyor
Ayrıca pillerin konumu sayesinde boyutsal olarakta ufak

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mertgulkokan TPLINK hızlı şarjı desteklediği yazıyor 5v2A. ancak QC3.0 desteği belirtilmemiş.Ya da ben göremedim. Yanlış anlaşılmasın kullandığınız bir ürün ve tavsiye ettiğinize göre güzel bir üründür.

Benim satın aldığım ürün de QC3.0 desteği var. Aynı anda o da 2 cihazı şarj edebiliyor. Bu arada powerbank almak isteyenler için şöyle bir bilgi de ekleyelim; power bankı da hızlı şarj etmek için uygun şarj aleti ve kablosu da gerekmekte. Aksi halde 20.000 mAh. bir power bankı tam doldurmak için 15 saat şarja takmak gerekir. Hızlı şarj sayesinde 5-6 saatte tam dolar. Teoride 2140 mAh. lik bir bataryayı 9 kere şarj eder ama kayıplar da göz önüne alındığında aslında 7-9 kere şarj edebilir.

Aldığım ürünün linkini de ekliyorum ki ilgilenen arkadaşlar inceleyebilsinler
(link)

Uzun turlarda kullanmak için Xiaomi 10400 olanını aldım kısa bir süre sonra 10000 liğin lityum pilli olanı çıktı daha ince yapısı var cepte taşımaya müsait iş işten geçti tabi. Silikon kılıf ile 60 tl ye almıştım galiba n11 den

bende 10000 lik kullanıyorum ve gerçekten xiaomi bu işi iyi yapıyor.

Geri