Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi Amazfit Pace Smartwatch GPS'li Akıllı Sporcu Saati

@waafy Evet pusula ile ilgili kısmı atlamışım ek bilgi için teşekkürler. Benim yurtdışından sipariş vermememin nedenide bu gümrükte yaşadığım geçmiş deneyimlerimden kaynaklı. Bir sıkıntı çıkmasa şaşırıyorum artık. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: waafy
Scudo
@cckaraduman hocam farklı siteler de bugün itibari ile Türkçe bağlantı sorununun giderildiği yazılmış bilginiz var mı denediniz mi?

@bibisiklet Hayır görmedim. Biraz araştırayım bende bir bilgi bulursam paylaşırım. İsterseniz sizde nerede gördüyseniz paylaşın :)

@1dost Ne kadar çok inceleme o kadar iyi :) Hepimizin bir fikri oluyor iyi oluyor incelemeler. Bekliyoruz :harika:

@bibisiklet Android için bir güncelleme söz konusu değil, Türkçe ile yine bağlanmıyor cihaz.

Herkese merhaba. Amazfit Pace android 5.1 sürümüyle çalışan bir saat olduğu için merak edip acaba ekstra uygulama kurulabiliyor mu diye baktım. Evet bazı uygulamalar kuruluyor bazıları kurulamıyor; kurulabilenler ise genelde ekran boyutu yada başka sebeplerden ötürü düzgün çalışmıyor. Şimdiye kadar gördüğüm tek düzgün çalışan google calculator :) Ha birde side bar uygulaması var çalışan ama şahsi fikrim kullanımı zor. Merak edip denemek isteyen olursa app dosyası kurmaya yarayan bir program paylaşabilirim. Tabi sorumluluk tamamen size ait :D

@bibisiklet 1.3.4g versiyonu demiş. İngilizce versiyona gelen son güncelleme 1.3.4f versiyonu. Belki Çince olan versiyona gelmiştir güncelleme. Bildiğim kadarıyla aynı anda çıkmıyor güncellemeleri.

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
Versiyon budur bende. Herhangi bir güncelleme de görünmüyor.

Ama bu da bir habercidir, yakın zamanda düzelecek demekki.
5b0aaf1aac6e39f191728987aaceca55.jpg

Ben de Apple Watch 3 LTE serisini aldım. Şimdilik memnunum ilk defa akıllı saat kullanıyorum.

Saatin sahibi çok güzel inceleme yapmış tekrardan tebrik ederim. Xiaomi ve Apple arasında karar vermek biraz zamanımı aldı. F/p olarak belki de piyasanın en ideal saati.

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
@1dost Hocam bir de epilasyon aleti incelemesi yapar mısınız?:hihi::islik::):) sanıırm o da iyi olacak gibi :):)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Trail koşu denemesi yaptım. GPS bağlanma süresi çok iyi. Verdiği datalar da fazlasıyla yeterli. Hatta gruptan ayrılıp birkaç kişi koşmaya başlayınca kayıtta yaptığı için 3 ya da 4. ekranda rotayı gösteriyor ve doğru yolda olduğumuzu kontrol etmek için birkaç defa saati kullandım. Bir kusuru varsa rotayı bütün olarak görmek için ufalttiginizda çok küçük oluyor (bu tamam) ama bir tık büyüttüğünüzde de start noktasını veya gideceğiniz yeri görmüyorsunuz. Bir ara büyüklük sıgabilirdi diye düşünüyorum.

Diğer kritik noktayı da önümüzde ki ay umarım denerim. Bu tip gps li saatlerde gps açıkken şarj süresi ! 24 saat dayansa on numara saat diyeceğim .

• Beğen
Merhaba,
Bende bugün hepsiburada dan 25 tl hediye çek ile birlikte 5 taksitle 512 tl ye alıp araniza katıldım. Öncelikle inceleme için çok teşekkürler. Tamamen bu inceleme sayesinde aldigimi söyleyebilirim. :) incelemeyi yapan @cckaraduman a teşekkürler

• Beğen
@karanfill O zaman hayırlı olsun güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: karanfill
Bisiklet, motosiklet kullanırken saat, yüzük vb. takı aksesuarlar takılmaz, çok tehlikelidir!

(link)

(link)

Bugün saatim geldi :) Öncelikle @cckaraduman a tekrar teşekkür ediyorum. Gerçeten çok estetik bir saat. Bakalım spor performansı nasıl olacak?

@cckaraduman saat arka zeminleri için yaptığınız diğer modeller varsa paylaşabilir misiniz? :)

• Beğen
@karanfill Rica ederim :) Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Benim yaptığım watchface'leri bu linkten indirebilirsiniz:
(link)

Netten araştırma yaparsanız bir sürü değişik şeye de ulaşabilirsiniz. Ben yaptıkça yüklüyorum buraya. Bazende insanların istediği bir face olursa vakit oldukça yapmaya çalışıyorum. Misal linkte görürsünüz makkah adında bir watch face var :D Yabancı bir arkadaş istemişti facebook'taki bir grupta onun için yapmıştım :)

Bu arada saate yeni bir güncelleme geldi ama çok önemli bir değişiklik yok. Sadece yeni bir spor kategorisi eklemişler "Climb" (Tırmanış) şeklinde. Onun dışında Android 8 üzeri telefonlardaki bağlantı problemlerinin giderilmesi gibi bazı problemlerin çözümlerini yapmışlar.

• Beğen
Tepkiler: waafy
Evet dün akşam güncellemeyi yaptım. Haftasonları dağda da vakit geçirdiğim için Climb a çok sevindim :)

Dün koşarken kullandım ve sağladığı veriler çok hoşuma gitti :)

Watch face lere bakacağım şimdi. Çok teşekkürler :) @cckaraduman

• Beğen
Geri